Hvordan flere datamaskiner tilgang til Internett gjennom en enkelt tilkobling?

Hvordan flere datamaskiner tilgang til Internett gjennom en enkelt tilkobling?

Bakgrunnsinformasjon

Hvordan flere datamaskiner tilgang til Internett gjennom en enkelt tilkobling?


For å fullt ut forstå hvordan flere datamaskiner kan få tilgang til Internett via en tilkobling, må en forståelse av hvordan et nettverk fungerer komme først. Alle datamaskiner som er koblet til hverandre i ett område (innenfor et hjem eller kontorbygg) omfatter et lokalt nettverk, eller LAN. LAN datamaskiner koble til en enhet som gjør at disse maskinene til å kommunisere med hverandre other-- vanligvis en bryter. Bryteren kan også kobles til en enhet som kalles en ruter som forbinder LAN med et annet nettverk som ikke er lokale. Med de fleste hjem og små forretningsapplikasjoner, ruteren og bryteren er i samme enhet.

Hver enhet som er koblet til bryteren har en IP-adresse som identifiserer plasseringen. Ruteren har to IP-adresser, en for LAN og en for det andre nettverket den kobles til. Det andre nettverket ruteren kobles til andre nettverk, som kobles til andre, noe som skaper nettet av nettverk og datamaskiner vi kaller Internett.

Opprettelse av en Packet

Hvordan flere datamaskiner tilgang til Internett gjennom en enkelt tilkobling?


Når en datamaskin ønsker å sende data over nettverket den kobles til, skaper det en pakke. Denne pakken inneholder informasjon om hvor dataene kommer og hvor det kommer fra, mye som adresse og returadresse på et stykke post. Siden pakken kommer til å få tilgang til Internett, et stykke data kalt header festes til pakken som forteller bryteren for å sende den til ruteren eller gatewayen. Ruteren leser at pakken er Internett-bundet og setter den på linjen til andre nettverk, der de andre rutere i nettet sende pakken til rett sted. Samtidig gjør ruteren et notat av å sende lokale IP-adresse og setter denne informasjonen i NAT tabellen.

NAT

The Network Address Translation, eller NAT, er bordet en liste over datamaskiner på LAN, og hvor de er. Ettersom pakken rutes til det andre nettverket, legger ruteren en topptekst som tilsvarer PC oppføring i tabellen NAT. Til enheter utenfor LAN, ser det ut som om alle pakkene ble opprettet av ruteren. Når du mottar datamaskinen sender et svar, er at header inneholder i adressen. Når returpakke når ruteren er header informasjon lese, og riktig PC mottar returpakke. Jo flere enheter på LAN, jo større NAT tabellen.