Hvordan Hide My Router IP

Hvordan Hide My Router IP


Ruteren IP kan si mer om deg enn du vet - eller ønsker. Noen som kan lese ruteren IP over Internett vil være i stand til å fortelle hvilken by du er i, som din Internett-leverandør er og vertsnavnet. Hvis du ønsker å gjøre denne informasjonen usynlig, må du investere i programvare som vil skjule din router IP.

Bruksanvisning

1 Finn et nettsted som spesialiserer seg på programvare som masker ruteren IP. Du vil finne noen av disse nettstedene med et enkelt søk, men ett eksempel på denne programvaren er levert av Hide-My-IP (se Resources.)

2 Klikk på "Last ned" på toppen av siden, og følg de enkle instruksjonene for å laste ned ruter-IP-maskering programvare.

3 Installer programmet når den er ferdig nedlastet. Klikk på "Åpne" når boksen bekrefter nedlastingen er fullført, vises. Dette vil starte installasjonsveiviseren; følg de enkle trinnene for å installere programvaren. Kryss av boksen for "Lag snarvei på skrivebordet" på det siste skjermbildet, klikk deretter på "Finish".

4 Start ruteren-IP-maskering program. Dobbeltklikk på programmet, som skal nå ha en lett-å-finne-ikonet på skrivebordet. Gi programmet en stund å starte og skjule din IP-adresse.

5 Surfe på Internett. Når IP-maskering programvare kjører, vil du være i stand til å surfe på Internett uten å bekymre informasjonen din IP gir bort - noen med evner til å sniffe på IP vil motta en tilfeldig IP som bærer ingen relasjon til din virkelige en og vil ikke avsløre hvor du befinner deg.

6 Betale for programvaren. Vanligvis etter to uker eller så, vil du bli sendt til en sikker betalingsside, og du vil måtte betale en avgift for å kjøpe programvaren permanent. Dette skjer etter den første perioden av fri bruk, og ved dette punktet vil du vite om du er fornøyd med produktet, og vil fortsette å bruke den.