Hvordan identifisere en retningsnummer

Hvordan identifisere en retningsnummer


Når du mottar din telefonregning hver måned, er det vanlig å gå gjennom tidligere samtaler, spesielt langdistanse seg, for å sikre at fakturerings kostnader er alle legitime. Enkelte ganger vil du komme over en ladning fra et nummer som du ikke kjenner igjen og lurer på om den locale av et bestemt område kode. Eller din anrops-ID kan vise et anrop fra et ukjent nummer, og du ønsker å identifisere retningsnummer. Det finnes en rekke enkle metoder for å identifisere et område kode som er ukjent for deg.

Bruksanvisning

1 Ring operatøren, gi det ukjente nummeret og be henne om å identifisere retningsnummeret for deg. Avhengig av telefonselskapet leverandør, kan det koste opp til 95 cent for å gi denne informasjonen.

2 gjennom telefonkatalogen søke. De fleste telefonkataloger gir en oversikt over alle de retningsnumre i USA.

3 Besøk nettsiden kalt National amerikanske nummerering Plan Administration (se Ressurser) og klikk på "Area Code Search" linken. Sett retningsnummeret du ønsker å identifisere og du vil være i stand til å finne nummeret generelle opprinnelsessted.

4 Bruk en søkemotor som Google Directory, som vil være i stand til å spore retningsnummer samt nøyaktig by eller sted, ved hjelp av retningsnummer. For eksempel, hvis tallet er (201) 555- 1234, søk etter "201-555". Denne metoden vil bidra til å begrense ditt søk for å identifisere et ukjent nummer.

Hint

  • Ikke slå lang avstand tall med mindre du vet hvor du ringer.
  • Vær forsiktig og undersøke et ukjent antall før kalle det.
  • Det er vanlig å komme over en telefonsvarer, e-post eller nettside side som ber deg ringe et visst antall for å hente en premie. Tallet vil se legitim og har tre tall som retningsnummeret for å signalisere at det er et amerikansk nummer, slik at du anta at det er en nasjonal samtale. Enkelte ganger disse er faktisk internasjonale tall som vil belaste deg høye priser på din neste telefonregning.