Hvordan kan du installere Windows XP Hvis du ikke har en CD?

Hvordan kan du installere Windows XP Hvis du ikke har en CD?


Noen datamaskiner har ikke en intern oppstartbar CD-ROM, så hvis Windows må installeres på nytt, må det gjøres uten en CD. Og det er en måte for oppstartsdiskettene som skal opprettes og kjøre fra diskettstasjonen som er vanligvis stasjon bokstaven «A» Siden tilgjengeligheten av å skaffe dem i dette formatet i fremtiden er tvilsom, å ha et sett med reinstallering disketter rundt er kanskje ikke så dumt.

Forberede

Du trenger enten en intern eller ekstern diskettstasjon for å lage oppstartsdisketter. Selv om seks formatert 1,44 MB plater er vanligvis nødvendig, er det en god idé å ha totalt 10 tilgjengelig, i tilfelle du kjører over en defekt disk under nedlastingsprosessen.

Det kan ta inntil fire timer å fullføre nedlasting og reinstalleringen. Det kan ta lengre tid, avhengig av datamaskinens innstillinger. Du kan også installere oppdateringspakker som vil kreve ekstra tid også.

Hvis det er mulig, må du bestille en ny disk og ha den lett tilgjengelig. Kontakt Microsofts kundeservice for mer informasjon. (Se Referanser og ressurser.) Det er alltid en god idé å ha Recovery installasjonsdiskettene hendig i tilfelle at datamaskinens CD / DVD ROM-stasjon blir defekte og ustabilitet oppstår problemer.

Anbefalte Handlinger

Opprette installasjonsdiskettene ved å gå til Microsofts nettsted. Instruksjonene vil be deg om å sette inn den første disken og så en annen. Velg riktig bokstav drive "A." Merk hver disk fra en til seks som de fullfører.

Du kan dele reins oppgaven inn i to økter. Bruk den første til å laste ned data og lage diskene; installere dem senere i en annen økt. Hold en sikkerhetskopi datamaskin eller har tilgang til en annen i løpet av denne tiden, fordi for denne oppgaven trenger nok tid til å være korrekt utfylt.

Det nydannede diskene må brukes i samme rekkefølge som de ble lastet ned. Hvis du stopper halvveis under reinstalleringen, må du starte rett tilbake i begynnelsen å sette inn den første reinstallering disk.

For å starte reinstalleringen, fjerne alle disker fra harddisker og deretter slå av datamaskinen. Sett den første floppy Setup disken og deretter slå på datamaskinen. Følg instruksjonene og sette inn neste installasjonsdisken som beskrevet.