Hvordan kan jeg finne en personen som nummeret er koblet fra?

Hvordan kan jeg finne en personen som nummeret er koblet fra?


Internett har gjort det enklere enn noensinne å finne folk, selv folk som har en telefon tallene ikke lenger fungere. Selv om en person ikke kan være oppført i en telefonbok lenger, er sjansen stor for at personen er oppført et sted på Internett. Når du søker på Internett for folk, vil du sannsynligvis kjøre inn i noen svindel. Men mange nettsteder som søkemotorer tilbyr gratis ressurser for å finne informasjon om å finne folk. Du kan finne at en person har rett og slett slått hans telefonnummer, men papir telefonen bøker har ennå ikke blitt oppdatert. Mange Internett-sider blir oppdatert jevnlig, noe som hjelper når du søker etter en person.

Bruksanvisning

ZabaSearch

1 Åpne nettleseren og gå til "ZabaSearch.com."

2 Skriv inn navnet på personen du søker etter i feltet under "Folk Søk på navn." Skriv inn fornavn og etternavn for mer nøyaktige resultater. Hvis du vet staten der vedkommende bor, velger staten fra listen.

3 Klikk på "Free People Search" og nettleseren vil åpne en ny side.

4 Hvis informasjonen er for bred, vil ZabaSearch be om mer spesifikk informasjon for å begrense antall valg. Fyll inn så mye informasjon som mulig, og klikk deretter på "Free People Search", og en ny side åpnes med en liste med informasjon.

5 Scan listen av informasjon for å finne ut om personen du søker etter er oppført. Du kan klikke på navnet, som vil ta deg til et kart som viser nøyaktig personens adresse.

Whitepages

6 Åpne nettleseren og gå til "WhitePages.com."

7 I de aktuelle feltene, skriv inn så mye informasjon som du vet. Du må skrive inn det siste navnet på personen. Skriv inn fornavn og by, stat eller postnummer hvis du vet at informasjon.

8 Klikk på "Søk" -knappen, som vil henvise deg til neste side som vil ha søkeresultatene.

9 Hvis Whitepages ikke finner den personen du leter etter, vurdere å endre søkeresultatene. For eksempel, kanskje den personen du søker etter flyttet byer, så du bør bare søk etter henne etter navn eller hennes navn og staten du tror hun bor i.