Hvordan koble en PC til en TV med S-Video

July 15 by admin

Hvordan koble en PC til en TV med S-Video


En PC (personlig datamaskin) kan i stor grad utvide hjemmeunderholdnings evner, som tilbyr alt fra personlige DVD redigering og avspilling til streaming video fra Internett. I tillegg kan du utvide skjermen til en TV, noe som resulterer i en rikere seeropplevelse, avhengig av størrelsen og kvaliteten på TV-en. PC-produsenter erkjenner dette behovet for allsidige og robuste hjemmeunderholdning maskiner, og mange PC-er er utstyrt med "TV-Out" spesifikasjoner, slik at eiere å enkelt koble til en TV S-Video-tilkobling.

Bruksanvisning

1 Kontroller TV-Out evne. Hvis du er usikker på datamaskinen din har "TV-Out" evner sammen med S-Video, kan du bruke prøving og feiling ved å fortsette videre til trinn 2. Hvis tilkoblingen er vellykket, kan TV-Out ikke være et alternativ på computer.

For å kontrollere om "TV-Out" er tilgjengelig før du fortsetter, se i den opprinnelige datamaskinen bruksanvisninger for informasjon om "TV-Out" og "S-Video". Et godt sted å starte er "Innhold" og "Index".

Alternativt kan du besøke datamaskinprodusentens nettside, skriv inn datamaskinens modellnummer, og søk etter bruksanvisninger. For eksempel, for å avgjøre om en "Toshiba: Satellite A105-S4074" laptop har "TV-Out", naviger til "csd.toshiba.com." Klikk på "Product Support", og begrense utvalget ned til den bærbare identifiserende informasjon. Neste klikk på fanen merket "Brukerveiledning", som åpnes som en PDF-fil. Gjennomføre en søkefunksjon i guiden viser at den bærbare datamaskinen støtter "TV-Out" og "S-Video".

2 Koble kabelen. Koble S-Video-kabelen til både datamaskinen og TV-en. Pass på at pinnene er matchet riktig og godt.

3 Tilgangs "Display Properties". I operativsystemet Windows, høyreklikker du på "skrivebordet" for å avsløre en pop-up menyen. Klikk på "Properties" for å åpne "Display Properties" -menyen. To ruter er merket som "1" og "2" vises. Square "1" er den primære skjermen, hva du ser på nå. Square "2" representerer din TV.

4 Utvid PC-skjermen til TV. Nedenfor rutene finne den delen som er merket "Display:" og velg i rullegardinmenyen. Valgene vil være "1" og "2", med detaljerte navn og beskrivelser om hver skjerm. Velg display "2."

Se under rullegardinmenyen for "Utvid Windows-skrivebordet til denne skjermen." Hit "Apply" og "OK".

5 Still inn TVen til S-Video-inngang. Enten ved hjelp av knappene på TVen eller på fjernkontrollen, stiller du TV til å akseptere S-Video-inngang. Vanligvis er den knappen merket "Input", og trykke den vil veksle til "S-Video". På en fjernkontroll, kan det være nok plass til å ha en individuell knappen merket "S-Video". Rådfør deg med TVen eller fjernkontrollen manual for ytterligere detaljer.

Hint

  • Din PC kan støtte tilkobling til en ekstra dataskjerm, i tillegg til en TV. I så fall må du kanskje bruke "Advanced" knappen på "Display Properties" vinduet for å avsløre flere alternativer, slik at enda større allsidighet og muligheter for å utvide skjermen.

Related Articles