Hvordan koble skrivere til et trådløst nettverk Router

Hvordan koble skrivere til et trådløst nettverk Router


Nettverksskrivere er de som er koblet til et trådløst nettverk. Med "networking" en skriver, kan du gi flere datamaskiner tilgang til det via det trådløse nettverket. Nettverk krever en fysisk forbindelse mellom skriveren og ruteren. Når du har koblet skriveren til en trådløs ruter, kan en datamaskin installere nettverksskriveren til innstillingene gjennom installasjonsveiviseren.

Bruksanvisning

1 Finn Ethernet-porten på baksiden av skriveren. Se i skriverens brukerhåndbok hvis du ikke finner den porten på egen hånd.

2 Sett plast kontakten på enden av Ethernet-kabelen til skriverens Ethernet-port.

3 Finn raden med Ethernet-porter på baksiden av den trådløse ruteren. Se i ruterens brukerhåndbok hvis du har problemer med å finne Ethernet-porter.

4 Sett plastkontakten på den frie enden av Ethernet-kabelen til en ledig port på ruteren.

Hint

  • Disse instruksjonene er for å koble en skriver til en trådløs ruter for nettverksbygging formål, men du har fortsatt å konfigurere datamaskinen til å fungere med skriveren. For å gjøre dette, gå til "Start> Skrivere" og "Enheter> Legg til skriver" for å åpne skriverens installasjonsveiviser.
  • Denne prosessen kan variere avhengig av merke og modell for skriveren eller ruteren. Hvis du trenger informasjon om ruteren eller skrivermodell, se brukerdokumentasjonen som fulgte med den. For ytterligere informasjon, ta kontakt med produsenten for teknisk støtte.