Hvordan konvertere en MDE til en MDB

Hvis du har skrevet en MDB databasefil, og du vil la andre brukere utfører applikasjoner med det, men ikke ønsker dem til å endre noen koder, endre det til en MDE-fil, en annen type Microsoft Access-fil. I MDE, men du kan ikke endre hvordan databasen og makroer arbeid. Lær hvordan du kan konvertere MDE-filen tilbake til en (modifiserbar) fil MDB.

Bruksanvisning

1 Last ned Krzysztof Naworyta sin add-in for MDE til MDB konvertering fra hans nettside, sammen med en web overs program, som InterTran, å oversette det fra polsk til engelsk.

2 Gå til Serge Gavrilov er AccessTools hjemmeside og laste ned hans program for å gjenopprette rapporter.

3 Opprett en ny database med MDB forlengelse og lagre det som en MDB-fil.

4 Velg "File-Import" fra "Fil" -menyen og importere alle relasjoner, tabeller og spørringer fra MDE-filen du vil konvertere.

5 Utnytte "MDE skjemaer / rapporter avtrekks v1.1" add-in fra Gavrilov program for å importere alle skjemaer og rapporter samtidig.

6 Konverter makroer ved å høyreklikke på en makro og velge "Export" alternativet. I "Lagre som" i dialogboksen, velg din nye MDB-fil. Hvis du har mange makroer, prøv å bruke Gavrilov er "Lagre som / Load from Text File v1.0" add-in, og bruk "Export" og "Lagre som" for å lagre makroer fra den opprinnelige MDE-fil til tekstfiler (.txt ). Deretter kan du bruke som add-in for å importere tekstfiler til den nye MDB-fil.

Hint

  • Lagre opprinnelige MDB-filer i flere eksemplarer og flere steder, slik at du ikke trenger å konvertere en MDE-fil.
  • Kjøpe AccessRecovery programvare til å importere tabeller med dårlige koblinger eller et stort antall makroer.
  • Kilde koder kan ikke hentes fra en MDE-fil. Kun objekter med ingen koder knyttet til dem kan hentes.