Hvordan lage border på Apple Pages

Hvordan lage border på Apple Pages


Apples iWork-pakken inneholder flere biter av produktivitetsprogramvare som gir form, funksjonalitet og effektivitet. Pages er en robust program som er en tekstbehandler, samt en stasjonær utgiver. Bruk Sider å lage standard brev, flyers, nyhetsbrev, brosjyrer og invitasjoner, mange fra innebygde maler. Uansett søknaden, opprette egendefinerte grenser i Pages rundt hele siden, tekstbokser eller bilder, eller som en separator mellom seksjonene.

Bruksanvisning

1 Åpne Pages-program fra Dock eller Programmer-mappen, som er avbildet som en penn og fjærpenn ikon. Velg et nytt, tomt dokument og trykk "Enter" hvis du blir bedt om fra Malvelger-vinduet.

2 Klikk på "Inspector" -ikonet blå på verktøylinjen for å få tilgang til området der grensene kan velges og konfigureres. Klikk på "Text Inspector" -knappen øverst i inspektørvinduet, som er avbildet med stor bokstav "T."

3 Klikk på "Mer" -knappen øverst i Inspektør-vinduet for å få tilgang til området for å søke grenser. Velg stilen av grensen fra Borders & regler pop-up. Valgene inkluderer; heltrukken linje, stiplet linje, stiplet linje eller ingen.

4 Bestem om ønsket grensen vil bebo alle fire sider av arket, topp og bunn, topp eneste eller bunnen bare. Klikk på den aktuelle boksen nedenfor Border og regler for å bruke den ønskede grensen. Sett inn en kant rundt bestemt tekst ved å merke teksten, klikk på "grensen" -knappen i Borders & regler pop-up-menyen for å søke grensen til den valgte teksten.

5 Klikk på farge til høyre for Borders & regler for å åpne fargepaletten og endre fargen på grensen. Klikk på pil opp, til høyre for fargekartet, for å øke tykkelsen på grenselinjen. Klikk på "Offset" pil opp for å øke bredden av grensen, og bringer grensen nærmere kanten av siden.

6 Trykk på "Return" tasten på tastaturet for å øke høyden av grensen.

Hint

  • Når du oppretter grensen, skriver i området innenfor grensen uten å legge noen ekstra trinn eller tekstbokser.
  • Spar maler Pages ved å klikke på "Lagre som mal" fra "Fil" -menyen. Malen vil være tilgjengelig neste gang du bruker Pages.
  • Fargen og bredden av grensen må endres før øke høyden av grensen for at tykkelsen og fargeendring som skal brukes på hele grensen.