Hvordan lage en gratis Layout

En layout er et design eller en mal, som du kan bruke så ofte som du ønsker å spare tid og redusere feil. Oppsettet er ofte en grov utkast som kan omfatte bakgrunner, grafikk, bilder, tekst, lenker, tabeller, kolonner eller annet innhold. Mens de viktigste design forblir den samme, er noe av innholdet oppdateres mellom prosjekter. Du kan bruke en eksisterende mal og revidere det å lage et oppsett eller lage en layout fra bunnen av.

Bruksanvisning

Opprette en gratis Webside Layout

1 Last ned en gratis kopi av KompoZer (drevet av Mozilla) fra http://sourceforge.net/projects/kompozer/ å lage et nettsted layout.

2 Åpne KompoZer og velg "File, New". Velg "En tom mal" og klikk på "Opprett".

3 Tilsett innhold (tekst, tabell, grafikk, koblinger, etc.) du ønsker å bruke for layout. For å sette inn en tabell, velger du "Sett inn tabell" og velg tabellen størrelsen du ønsker. For å sette inn grafikk eller bilder, klikk på "Sett inn bilder" og bla deg frem til det bildet du ønsker å bruke. For å sette inn en lenke, marker teksten eller bildet du tilknytter. Deretter velger du "Sett inn link", definerer din link og klikk på "OK".

4 Angi hvilke regioner av oppsettet du ønsker å være redigerbar ved å velge "Insert, maler, redigerbare området." De redigerbare områder er deler av layout som vil endre seg fra en side til den neste. I "Sett inn et redigerbart område" dialogboksen, gi det redigerbare området et navn. Velg område type og alternativer, og klikk deretter "OK".

5 Lagre fri layout ved å velge "Fil, Lagre som". Skriv inn en sidetittel (ex., Mal) og klikk "OK." Gi filen navnet med ".mzt" filtypen (for maler) og klikk på "Lagre".

Opprette en gratis brosjyre Layout

6 Lag en gratis oppsett for en brosjyre med Microsoft Publisher.

7 Bruk en layout som allerede er opprettet og revidere den, eller lage en fra bunnen av. Hvis du vil bruke en eksisterende layout, velg "Publikasjoner for utskrift, brosjyrer" i oppgaveruten, og velg oppsettet du ønsker å omstrukturere. For å lage et tomt oppsett ved å velge fra "Blanke Publications" i stedet.

8 Arbeid med oppsettet lastet på skjermen. Du kan endre utformingen ved å velge "publiserings Design", heter det farge ved å velge "Fargevalg" eller skriftene ved å velge "Font-ordningene."

9 Fjern eventuell tekst eller grafikk som du ikke ønsker ved å velge omriss rundt hver og klikke på "Slett". For å sette inn en tekstboks, klikk på "Sett inn Tekstboks" og dra den dit du vil at den skal vises.

10 Lagre oppsettet ditt som en mal ved å velge "File, Save" og endre filtype til "Publisher mal." Navn malen og klikk på "Lagre".