Hvordan lage en kalender i Openoffice

Hvordan lage en kalender i Openoffice


Openoffice er åpen kildekode kontor produktivitet programvare som er et gratis alternativ til Microsoft Office. Openoffice programvare har tekstbehandling, regneark, presentasjon og databasekomponenter samt maler du kan laste ned. Openoffice har flere forskjellige kalender maler som du kan velge fra.

Bruksanvisning

1 Åpne Openoffice på datamaskinen (enten klikke på "Start" -knappen nederst til høyre side av skjermen eller dobbeltklikke på snarveien på skrivebordet hvis du har en.) Hvis du ikke har Openoffice, klikk på linken i Resources nedenfor , laste ned programmet og installere det å følge instruksjonene.

2 Klikk på knappen ved siden av "Maler" i lanseringen skjermen. Dette vil få opp en mal vindu. Klikk på lenken "Hent flere maler på nettet" for å åpne en nettleser som tar deg til malen nettstedet.

3 Type "Månedlig kalender" i boksen øverst til venstre side av skjermen. Klikk på "Søk" -knappen for å få opp kalenderen resultater.

4 Bla gjennom resultatene til du har valgt kalenderen du liker, og klikk deretter på "bruk den!" knappen for å åpne opp denne malen i Openoffice.

5 Klikk på "File" knappen øverst i menylinjen og deretter bla ned og klikk på "Lagre som" -kommandoen. Endre navnet på filen og lagre den i den posisjonen du velger. Når du er ferdig, klikk på "Lagre".