Hvordan lage en PDF Table utfyllbare

En PDF eller PDF-fil er en fil som en gang laget og lagret av den opprinnelige brukeren kan ikke endres eller redigeres. Dette betyr at det kan sees av alle, med noe programvare på alle systemer uten å måtte forholde seg til layout og formateringsendringer. Det er også en måte å gjøre en PDF-fil som kan ha valgt porsjoner, som et bord, gjort om til redigerbare og utfyllbare felt. Dette er nyttig når du gjør skjemaer eller spørrekonkurranser som så på nettet, slik at brukeren ikke behøver å skrive materialet ut og skanne dem tilbake igjen.

Bruksanvisning

1 Opprett et tomt dokument i PDF-redigeringsprogramvare. Fyll ut dokumentet med uansett tekst eller bilder du vil inkludere.

2 Lag bordet til hva størrelse og dimensjon som du trenger det være. Pass på at du merke hvilke celler du ønsker å gjøre utfyllbare så de riktige kodekene er redigert.

3 Lagre filen som et ukodet PDF uten å lukke dokumentet.

4 Finn meny med innleggsmuligheter, inkludert mulighet tekstboksen. Noen av de andre alternativene du vil se kan inkludere ulike knapper, bokser og former.

5 Merk tekstboksen verktøyet fra denne menyen og klikk på et av hjørnene av feltet du ønsker å gjøre utfyllbare. Dra markøren over hele feltet og la gå for å velge det området.

6 Fyll ut informasjonen for utfyllbare felt ved å legge detaljene i dialogboksen som kommer på når du slipper musen.

7 Gjenta de samme trinnene for hvert felt som du ønsker å lage utfyllbare.

Hint

  • Eksperimenter med forskjellige typer tilgjengelige felt for å gi din PDF en grundig, profesjonelt utseende.
  • Ikke gjør tekstfeltene for liten eller det vil være vanskelig å legge inn informasjon.