Hvordan lage en Roundcube konto med CentOS

Roundcube er en åpen kildekode gratis e-programvare utviklet for å kjøre fra nettleseren. Siden du bruker nettleseren til å kjøre Roundcube, er programvaren operativsystem uavhengig, slik at det å kjøre under CentOS eller andre OS. Trekke ut og installere Roundcube inn i nettleseren din er enkel med CentOS og du bør være i stand til å utføre oppgaven på bare noen få minutter. Den lengste delen av prosessen er å konfigurere Roundcube for din e-posttjeneste.

Bruksanvisning

1 Naviger til Roundcube nedlastingssiden og laste ned den siste stabile versjon av programvaren ved å klikke på den grønne "Last ned" knappen.

2 Klikk på "Programmer", "System Tools" og "Terminal" for å åpne et terminalvindu. Skriv "cd Downloads" for å navigere til nedlastingsmappen.

3 Skriv "tjære xfz roundcubemail- (versjonsnummer) Tar.gz" for å pakke ut Roundcube filen.

4 Logg inn på webserveren din. Last opp de utpakkede filene til webserveren å integrere Roundcube med nettstedet. Gå til http: // url-til-Roundcube / installatør / for å komme til installasjonsprogrammet. Klikk "Start Installation" for å ha Roundcube sjekk at alle kravene er oppfylt og begynne å installere.

5 Klikk "Next" for å starte konfigurasjonsprosessen for Roundcube. Under konfigurasjonen vil du svare på spørsmål om hvilke spesifikke attributter av Roundcube er nødvendig for din situasjon. Når dette er gjort, vil systemet sjekke enda en gang at alle systemkravene er oppfylt og fullføre installasjonen.