Hvordan lage Samurai Armor i Zbrush

Samurai rustning er et populært valg for kunstnere og spilldesignere. Den tradisjonelle japanske battledress er veldig forseggjort. Grafisk gjengivelse programvare gjør det mulig å ta med en digital versjon av denne rustning til livet. Den ZBrush programvare er et allsidig 3D-grafikk skaperen. ZBrush brukere kan opprette et tredimensjonalt bilde for bruk som kunst eller å overføre til et dataspill. Med litt dyktighet og praksis en designer kan gjenskape samurai rustning bruker denne programvaren.

Bruksanvisning

1 Finn et digitalt bilde av samurai rustning som du liker. Dette bildet vil være den modellen du basere din design på.

2 Åpne opp Zbrush og bildet av samurai rustning som du ønsker å kopiere.

3 Legg i en standard utstillingsdukke. En rekke pre-rendret utstillingsdukker er tilgjengelige fra standard ZBrush last alternativ. Plasser mannequin slik at dens positur minner om samurai i bildet ved å klikke og dra på utstillingsdukke kroppsdeler.

4 Legg en lyskilde, eller kilder, til ZBrush. Disse lyskildene bør være så nær posisjonering og lysstyrken de i skjermbildet som mulig. Som standard vil det være en lyskilde allerede. Klikk på denne lys for å få opp lett meny og flytte den, justere den eller legge til ekstra lys.

5 Lag samurai rustning på utstillingsdukke ved hjelp av ZBrush verktøy. Slå på polyframes ved å trykke shift plus "F." Legg til flere polygoner til utstillingsdukke som trengs. Roter både ZBrush bildet og bildet for å få et best mulig bilde.

6 Lagre arbeidet ofte. Etter noen store endringer lagre fremgangen. Opprett flere lagre filer, slik at hvis noen av endringene er feil kan du enkelt gå tilbake og gjøre justeringer.

Hint

  • Jo enklere det skjermene som du prøver å kopiere, jo lettere vil det være å gjenskape i ZBrush.
  • En liste over fulle ZBrush kommandoer kan bli funnet på programvare nettstedet.