Hvordan lage Skype Arbeid i UAE

Hvordan lage Skype Arbeid i UAE


Internett-tilgang i de Forente Arabiske Emirater går gjennom Etisalat, den eneste Internett-leverandøren i landet. Dessverre, Etisalat blokker mange steder på internett, inkludert den populære Skype tekst chat og tale over IP (VoIP), samt alle andre kjente VOIP-tjenester. Mens Skype selv er i stand til å gå litt rundt noen Internett-blokker automatisk, er det ikke i stand til å gå rundt Etisalat vegring uten ekstra hjelp. Men det er fortsatt mulig å gjøre det litt ekstra arbeid med.

Bruksanvisning

1 Konfigurer Skype til å bruke en proxy-server utenfor UAE. En proxy-server brukes som en mellommann for forespørsler fra kunder til resten av Internett. En up-to-date liste over proxy-servere kan finnes ved å søke på Internett. Dessverre er Etisalat aggressiv til å blokkere nyåpnede proxy-servere. I de fleste tilfeller vil en ny proxy-server ikke arbeide for mer enn noen få dager. Konfigurer nettleseren for å bruke proxy-serveren deretter kjøre Skype. Skype vil automatisk plukke opp proxy-innstillinger fra nettleseren.

2 Koble til via SSH (Secure Shell) til et annet system utenfor UAE og lage en SSH tunnel til en proxy-server fant i forrige trinn. SSH blir brukt til å etablere en tekstbasert forbindelse fra ett system til et annet som er i stand til å kjøre krypterte tunneler samtidig. En SSH klient, for eksempel Putty, er nødvendig, sammen med tilgang til en server som kjører SSH utenfor UAE. SSH-servere kan bli funnet gjennom venner eller ved å se på Internett. Når SSH tunnel til proxy-serveren er opprettet, kan du konfigurere nettleseren for å bruke proxy-serveren, og deretter kjøre Skype, som vil plukke opp nettleserinnstillingene.

3 Koble til via VPN (Virtual Private Network) til et nettverk utenfor UAE. En VPN kobler ett nettverk direkte med hverandre via en kryptert tunnel over Internett. For å finne en VPN, søke på Internett for en organisasjon som gir VPN-tjeneste. Følg VPN leverandørens instruksjoner for å sette opp og koble til VPN. Når VPN-tilkoblingen er opprettet, vil all Internett-bundet trafikk, inkludert Skype, bruker VPN automatisk.

4 Bruk Remote Desktop til å koble til en annen Windows-maskin utenfor UAE. Remote Desktop er et Microsoft program som brukes til å koble fra en Windows-maskin til en annen. Det er i stand lyder produserer i tillegg, noe som er nødvendig for Skypes VOIP service. Finn en venn eller en tjeneste på Internett villig til å tillate tilgang via Remote Desktop. Når du er tilkoblet, installerer Skype på eksterne Windows-systemet og kjøre det derfra.

5 Bruk en satellitt Internett-leverandør som er basert utenfor UAE. De kan finnes ved å søke på Internett. Satellitt Internett-selskaper kan ikke bli blokkert av Etisalat siden de ikke går over Etisalat nettverk, og dermed gir Skype til å jobbe i UAE.

Hint

  • Proxy-server trafikk som ikke bruker SSH eller VPN-tunneler er ikke kryptert, og dermed er utsatt for å bli overvåket av Etisalat.
  • Hvis en proxy-server blir brukt, vil Skype-tilkoblinger har forringet kvalitet, men fortsatt brukbart.