Hvordan legge en CD på en Acer Aspire One

Acer Aspire One er en netbook som veier ca 3 pounds. Den leveres med tre USB-porter, der du kan koble tilbehør som mus eller minnekort. Den kommer også med to høyttalere for å lytte til musikk på, og en innebygd mikrofon. Du kan velge mellom rosa, brun, hvit eller blå i fargen. En ting det ikke kommer med, er imidlertid en CD-stasjon. Ifølge CNET, er denne type datamaskin beste for å surfe på Internett som den har begrenset minne (opp til 1 GB). Hvis du ønsker å laste inn en CD på datamaskinen, må du kjøpe en ekstern CD-stasjon som har en USB-tilkobling fra en forhandler som selger netbooks.

Bruksanvisning

1 Koble USB-kontakten fra ekstern CD-stasjon inn i siden på Acer Aspire One netbook. Det er to USB-porter på forsiden høyre side av netbook. Det er også en USB-port som ligger nær baksiden av Acer Aspire One på venstre side. Du kan koble den eksterne CD-stasjonen inn i en av disse plassene.

2 Slå på Acer Aspire One.

3 Skyv den lille firkantede knappen merket "Open" på den eksterne CD-stasjonen. Når sporet er åpent, vil skuffen som holder CD sprette ut.

4 Sett CD-en du ønsker å laste på netbook i den eksterne CD-stasjonen. Lukk CD-skuffen.

5 Dobbeltklikk på "Min datamaskin" på netbook.

6 Finn CD-stasjonen i "Min datamaskin". Denne stasjonen vil bli merket med en bokstav (for eksempel "F:").

7 Høyreklikk på CD-stasjonen i "Min datamaskin" og velg "Open". Dette vil laste inn CD på Acer Aspire One.

Hint

  • Siden Acer Aspire One har begrenset minne, kan du ikke være i stand til å redde det som er på CD på netbook harddisk.