Hvordan legger jeg til en tarot-kort leser til Sporten?

Hvordan legger jeg til en tarot-kort leser til Sporten?


Selv om du er en totalt nybegynner når det gjelder å utforme en nettside eller en blogg, kan du legge til en gratis tarot-kort leser til ditt nettsted svært raskt og enkelt hvis du allerede vet --- eller kan lære --- å klippe og lime. Før du begynner, men ta en titt på en rekke kort-leser stiler og velge en som går med din generelle site design. Scripts, som er enkle linjer med kode som forteller datamaskinen hva du skal gjøre, er tilgjengelig på forskjellige nettsteder, og du bør aldri trenger å betale for en grunnleggende skript. Når du har funnet skriptet, er du klar til å legge det til nettstedet ditt.

Bruksanvisning

Legge til en tarot-kort leser til din Wordpress-blogg

1 Naviger til en nettside som inneholder skript for tarotkort. To slike nettsteder er InstantOracle.com og Tarotsmith.com, men det finnes andre.

2 Bla ned til boksen som inneholder tarot-kort-leser manus. Klikk i boksen og markere koden ved samtidig å trykke på "Command" og "A" -tastene på tastaturet eller gå til "Edit" og "Select All" i menylinjen i nettleseren. Kopier til nettleserens utklippstavlen ved å trykke "Command" og "C" -tastene eller ved å klikke på "Kopier" under "Rediger" fanen i menylinjen i nettleseren.

3 Gå til din Wordpress administrasjonspanel. Sjekk din "Velkommen" e-post hvis du ikke vet hvordan du skal få tilgang til administrasjonspanel. Adressen er vanligvis http://www.yourdomainname.com/wp-admin/. Sett ditt domenenavn er angitt i URL.

4 Klikk på "Utseende" og deretter "Widgets" på din Wordpress administrator panelet. Dra og slipp "Text" widget i sidefeltet på valg, eller klikk på "Legg til" knappen.

5 Klikk på "Command" og "V" -tastene samtidig for å lime koden inn i den store widget boksen under tittellinjen. Bruk rullegardinmenyene herunder den store boksen for å velge hvor du vil at tarot-kort leser på nett. Klikk på "Lagre Widget" -knappen. Din tarot-kort leser er nå tilgjengelig på alle sider med sidefelt.

6 Lag en ny "side" hvis du ikke vil at tarot-kort leser skal vises i sidepanelet. Fra administrator panelet i Wordpress, klikk på "Side" i venstre sidebar.

7 Klikk på "Legg til ny" knappen øverst på skjermen. Klikk på "HTML" -kategorien på den store hvite tekstboksen i midten av skjermen. Lim koden inn i den ved å holde nede "Command" og "V" tastene eller klikk på "Rediger" fanen i nettleseren menylinjen og klikk "Lim inn." Klikk på "Visual" for å se hvordan siden ser ut.

8 Lagre siden din ved å klikke på "Lagre utkast" -knappen i høyre sidelinjen. Klikk "Publiser" hvis du vil at tarot å gå live på nettet.

Legge til en tarot-kort leser til din Blogger Blog

9 Naviger til din Blogger-blogg bordet. Velg "Design" fra listen under blogg som du ønsker å plassere tarot-kort leser.

10 Velg området der du vil at tarot lesing skal vises. Klikk på "Legg til gadget" for den delen. En pop-up skjermen åpnes. Slå av alle pop-up-stopper hvis pop-up ikke vises.

11 Rull ned "Basics" side til "HTML / Java Script" gadget. Klikk på "+" tegn.

12 Lim inn tarot-kort-leser manuset til "Innhold" boksen ved å holde nede "Command" og "V" -tastene eller ved å klikke på "Rediger" og "Lim inn" i menylinjen i nettleseren. Klikk på "Lagre".

1. 3 Forhåndsvis nytt tillegg ved å klikke på "Preview" -knappen på hoved Blogger-blogg bordet.

Legge til en tarot-kort leser til nettstedet ditt ved hjelp av et nettsted Editor

14 Åpne din nettside editor programvare. Hvis du ikke har noen, laste ned KompoZer (se referanser). Åpne filen og installere den på datamaskinen.

15 Åpne lagret hjemmeside ved å klikke på "Open" -ikonet i menylinjen eller ved å klikke på "File" og deretter "Åpne fil".

16 Klikk på stedet der du vil at tarot kortleser plassert inne i arbeidsområdet av dokumentet. I KompoZer menylinjen, klikk på "Sett inn" og deretter på "HTML". En pop-up vises.

17 Lim inn tarot-kort-leser koden inn i pop-up html script boksen. Klikk på "Lagre". Publisere arbeidet ditt på Internett ved å klikke på "Publiser" -knappen når du er klar.