Hvordan Løft øyenbrynene på Photoshop

Hvordan Løft øyenbrynene på Photoshop


Et bilde er verdt tusen ord, ikke sant? Bilder kan også gjøre deg flau og traff bakken kjører. Photoshop og annen lignende programvare for redigering har gitt mange en fantastisk evne til å kvitte seg med urenheter, under-øye-sirkler eller gi en nødvendig øyenbryn heis.

Bruksanvisning

Smudge Tool

1 Få bildet ditt klart. Åpne Photoshop og klikk på "File" knappen øverst til venstre på skjermen. Klikk på "Open" knappen og velg bildet du ønsker å endre.

2 Stort bilde tilsvarende. Når du er ferdig med å endre størrelse, tett inn på bildet ved hjelp av "Navigator" boksen øverst til høyre på skjermen. Tett inn på øynene, og har nok plass til å manøvrere brynene.

3 I verktøylinjen menyen til venstre, høyreklikker du på blur-ikonet - som ser ut som en regndråpe - og velg smudge tool - som ser ut som en hånd med en spiss pekefinger.

4 Velg et henhold smudge børste størrelsen basert på størrelsen på bildet og mellomrommet mellom øyet press og pannen.

5 Forme øyenbryn bruke smudge verktøyet. Ved hjelp av små slag skyver bryn oppover fra starten av pannen nærmest nesen. Sørg for at børsten griper noen av hudfarge i tillegg til å gi en illusjon av at pannen er legitimt å heve. Jobb deg med smudge også langs pannen. Du kan bruke denne muligheten til å omskape pannen sin bue og form.

6 Hev resten av pannen. Etter at du har reist hele pannen fra bunnen, gjøre det samme til hele toppen av pannen.

7 Du kan velge å redusere styrken på smudge verktøyet, eller gå tilbake til den blur verktøyet og glatte over både toppen og bunnen av pannen hvis smudge linjene er svært tydelig.

Polygonal Lasso Tool

8 Åpne photoshop. Klikk på "File" -knappen åpne bilde av ditt valg. Deretter velger du "Polygonal Lasso Tool" i venstre verktøylinjen og skissere både øyenbryn helt. Klikk "Ctrl + c" og velg bort brow disposisjon.

9 Nederst til høyre laget menyen, klikk på "Nytt lag" -knappen. Klikk "Ctrl + p" og lim de kopierte øyenbryn på det nye laget. Fjern markeringen for øyet fra innsjekkings boksen ved siden av det nye laget. Velg "Bakgrunn" lag. Klikk på "Dråpetellerverktøyet Tool" og velg hudfarge nærmest pannen uten å inkludere den brune fargen.

10 Velg "Brush" verktøyet og justere størrelsen i henhold til størrelsen av pannen. Color over begge brynene med huden tonet pensel. Velge enten "Smudge" eller blur verktøyet, blande ut huden farge over brynene før det ser ut som resten av ansiktet.

11 Bytt øyenbrynene. Reselect ditt nye lag med dine kopierte brynene og flytte dem til hva posisjon du foretrekker. Du kan trenge ekstra blending og børsting for å gjøre dem ser mer realistisk.

12 Klikk "Ctrl + e", eller klikk på lag-knappen øverst på skjermen, og velg flette lag. Lagre bilde.