Hvordan Loop en PowerPoint-presentasjon på CD

Du kan sette opp en Microsoft PowerPoint lysbildefremvisning for å kjøre i en kontinuerlig løkke ved å lagre presentasjonen i kioskmodus. Når du publiserer denne presentasjonen til en CD, inkluderer PowerPoint en seer på CD, slik at den kan vises på en hvilken som helst datamaskin, selv om datamaskinen ikke har PowerPoint installert. Det er viktig å sette en tid for hvert lysbilde i presentasjonen før du lagrer den i kiosk-modus, eller presentasjonen vil automatisk stoppe på det første lysbildet som ikke har en tid som er angitt.

Bruksanvisning

Klarlysbilde for Looping

1 Åpne en PowerPoint lysbildefremvisning. Velg det første lysbildet. Klikk på "Slide Show" -kategorien og velg "Slide Transition". Klikk i boksen ved siden av "Automatisk Etter", som ligger under "Advance Slide." Skriv inn antall sekunder du vil at lysbildet skal vises.

2 Klikk på hver av de følgende lysbilder i presentasjonen, og velg en tid for lysbilde skal vises. For å gjøre timingen den samme for alle lysbildene i presentasjonen, klikk på "Bruk på alle lysbilder."

3 Klikk på "Slide Show" -kategorien. Klikk "Oppsett Slide Show" i "Oppsett" gruppe.

4 Klikk "Surfet på en Kiosk (Full skjerm)" for å lage en looping presentasjon.

5 Trykk "Ctrl-S" for å lagre lysbildefremvisningen.

Publisering PowerPoint til en CD

6 Sett inn en tom, skrivbar CD i datamaskinens CD-brenner. Klikk på "Microsoft Office-knappen," og velg "Publiser". Klikk "Pakk for CD." En alternativer åpnes. Skriv en tittel i "navn på CD" tekstfeltet.

7 Klikk "Add Files", og velg lysbildefremvisningen du ønsker å presentere. Klikk på "Legg til".

8 Klikk på "Alternativer". Velg "Viewer Package" i "Pakketype" alternativer. Klikk i boksen ved siden av "koblede filer" i "Inkluder Disse Files" for å sørge for at alle filer knyttet til lysbildefremvisningen er inkludert på CD-en.

9 Klikk "Embedded Truetype-skrifter" for å sørge for at skriftene vil være synlig uansett hvilke skrifter er tilgjengelige på datamaskinen der presentasjonen er spilt.

10 Klikk "OK" for å lukke opsjons vinduet. Klikk "Kopier til CD."