Hvordan Lysere natt bilder

Hvordan Lysere natt bilder


Behandler natt bilder kan være vanskelig, spesielt hvis mengden av lys på motivet ikke er tilstrekkelig. Mens det er lett å hagle-blast innstillingene for å gjøre faget synlig, dette vanligvis resulterer i høye nivåer av støy i bakgrunnen og ødelegger den dype svarte natten farge. Trikset for å forbedre et bilde er å bare lysere bestemt område eller toner som du ønsker å påvirke. Dette kan gjøres på en rekke måter, men krever i hvert øye. Vanligvis behandler et bilde med redusert kvalitet, men det kan ikke være merkbar hvis bildet ikke krever mye arbeid.

Bruksanvisning

1 Bruk en tryllestav, eller lysere verktøy for å lette bare motivene dine. Dette vil etterlate resten av bildet urørt. Vær forsiktig så du ikke "overbrighten", som vil resultere i en fotomanipulasjon utseende.

2 Bruk "nivåer" eller "kurver" funksjonen i programmet, og bare lette mid-til-høy toner. Disse funksjonene kan justere lysstyrken for en rekke toner, og du ønsker å lysne bare noen samtidig la de mørke tonene (som utgjør natt atmosfære) alene.

3 Reduser kontrasten på bildet. Kontrast generelt mørkere bilde, så ved å redusere det, vil flere detaljer blir synlige. Ulempen med dette er at bildet ditt vil ta på seg en gråere utseende.

4 Øke lysstyrken på bildet. Dette vil lyse alle tonene i et bilde, men kan resultere i "blåst ut" områder, eller områder som er for hvit.