Hvordan Make My PC Last ned Raskere

Hvis du opplever en treg Internett-forbindelse som ofte fryser eller låser seg, er det lett å bli frustrert. Men ved å utføre noen rutinemessig vedlikehold og følge noen enkle surfing tips, kan du hindre at store nettleser nedgangen og få PCen nedlastingshastighet opp til topp ytelse.

Bruksanvisning

1 Koble fra Internett. For å løse mange av de problemene som kan bremse nedlastingshastigheten, må du frigjøre virtuelt minne. Koble fra Internett er den beste måten å gjøre dette.

2 Kjør Diskopprydding. Dette programmet er i "Tilbehør" -kategorien på datamaskinen og vil fjerne midlertidige og cache-filer som tar opp plass på datamaskinen, og bremse den generelle hastigheten.

3 Åpne nettleseren. Du vil ikke være i stand til å laste inn nettsider (som du fortsatt koblet fra Internett) og gå til "Verktøy" -menyen. Velg deretter "Alternativer for Internett" og slette cache, historikk, cookies og midlertidige filer. Avhengig av nettleseren, selve prosessen for å slette filene vil variere, så ta kontakt med din hjelp menyen hvis du er forvirret.

4 Koble på Internett-tilkoblingen. Vent en liten stund for tilkobling til å etablere seg og deretter prøve å laste ned på nytt. Prøv å holde antall aktive faner begrenset, og ikke prøve å spørre flere nedlastinger på en gang.

Hint

  • Hvis filen er veldig stor, kan det hjelpe å lukke alle andre programmer som kjører, slik at du kan bruke alle datamaskinene prosessorkraft til anskaffelse av filen.