Hvordan Overlapping tekst i PowerPoint 2007

Hvordan Overlapping tekst i PowerPoint 2007


PowerPoint 2007 er tilsatt funksjoner i hovedverktøylinjen for vanlige oppgaver. Overlappende tekstbokser bestå av dupliserte tekstbokser plassert oppå hverandre for å lage tilpassede bygge effekter for et lysbilde under en lysbildefremvisning. Brukere kan sette inn tekst beskrivelser med grafikk som bilder, utklipp, figurer og diagrammer for å forbedre det visuelle innholdet. PowerPoint 2007 organiserer funksjoner og alternativer gjennom en hovedverktøylinjen og bånd til rette formatering og animere en komponent på et lysbilde for å produsere et profesjonelt utseende lysbildefremvisning.

Bruksanvisning

animasjon

1 Launch PowerPoint og åpne ønsket presentasjon ved å velge "Open" under Office-båndet, velge filen og klikke på "Open" knappen.

2 Naviger til ønsket side.

3 Klikk på utsiden av den ønskede tekstboksen (dvs. grensen) og klikk og hold "Lim inn" -knappen under "Home" -kategorien i den øverste verktøylinjen.

4 Velg "Duplicate".

5 Trykk på "Up" piltast to ganger og "Venstre" piltast to ganger for å justere duplisert tekstboks med den originale.

6 Marker teksten i boksen og skriv utskifting innhold.

7 Klikk utenfor grensen av tekstboksen og trykk på "Tab" -tasten for å velge originaltekstboksen.

8 Klikk på "Animation" -kategorien i den øverste verktøylinjen og velg "Custom Animation" alternativet.

9 Klikk og hold "Legg Effect" -knappen i høyre ramme og velge "Exit". Velg exit effekt for den opprinnelige tekstboksen (f.eks "toning" eller "Fly Out").

10 Klikk på "Tab" tasten til den nye teksten er merket.

11 Klikk og hold "Legg til effekt" -knappen på høyre Definert animasjon ramme den og velg "inngang." Velg inngang effekt for den nye tekstboksen skal vises.

12 Klikk på "Play" -knappen nederst i høyre ramme (Egendefinert animasjon) for å forhåndsvise animasjonen mellom de to tekstboksene.

grafisk

1. 3 Launch PowerPoint og åpne ønsket presentasjon ved å velge "Open" under Office-båndet, velge filen og klikke på "Open" knappen.

14 Naviger til ønsket side eller opprette en ny tomt lysbilde ved å klikke på "Nytt lysbilde" knappen under "Home" -kategorien i den øverste verktøylinjen.

15 Legg ønsket grafikk (f.eks, bilde, utklipp eller form) ved å klikke på knappen under "Sett inn" -kategorien i den øverste verktøylinjen, hvis ønskelig.

16 Klikk på "Text Box" knappen under "Sett inn" -kategorien i den øverste verktøylinjen.

17 Plasser markøren på ønsket startpunkt og klikk og Hod nede museknapp for å tegne et rektangel eller kvadrat.

18 Slipp museknappen, klikker du på midten av tekstboksen og skriv inn ønsket beskrivelse eller etiketten.

19 Klikk på grensen av tekstboksen og endre tekstegenskaper ved å klikke på et alternativ under "Home" -kategorien i den øverste verktøylinjen. For eksempel endre fargen på teksten slik at den skiller seg ut fra bildet ved å klikke og holde "Font farge" knappen og velge en farge fra rullegardin paletten (for eksempel hvit eller gul).

Hint

  • Tenk gruppering grafikken med overlappende tekst som en enhet ved å velge tekstboksen og grafikken og klikke på "gruppe" knappen under "Format" -kategorien i den øverste verktøylinjen.
  • Vurder å endre retningen på overlappende tekst slik at man er horisontal og en annen er vertikalt ved å klikke utenfor grensen til en tekstboks og klikke på "Tekstretning" under "Home" -kategorien i den øverste verktøylinjen.