Hvordan redigere CD Musikk

Hvordan redigere CD Musikk


Redigere musikken du har på en CD er en flott måte å få lyd biter eller ringetoner fra dine favorittsanger. Mange tror at å redigere musikken de har på CDer er vanskelig, men det er akkurat det motsatte. Alle Windows-baserte datamaskiner leveres med Windows Media Player. Denne programvaren verktøyet vil tillate deg å rippe musikkfilen på din datamaskin. Denne filen er avgjørende for å redigere musikk.

Bruksanvisning

1 Sett inn CD-en i CD-stasjonen på datamaskinen.

2 Åpne Windows Media Player ved å klikke på "Start" -menyen. Klikk på "Programmer" -fanen og velg Windows Media Player-ikonet.

3 I Windows Media Player, klikker du på "Rip" fanen til høyre for programvaren vinduet for å importere filen. Klikk på "Import" -fanen og vente på programvare for å rippe filen.

4 Last ned musikk redigering programvare, for eksempel Audacity, WavePad eller Audio Editor. Klikk på programmet for å åpne programvaren. Audacity er et gratis program, men du må kjøpe WavePad og Audio Editor.

5 Klikk på fanen "File" øverst i vinduet og velg "Open" eller "Import" avhengig av programvaren. I det neste vinduet velger du dratt filen og klikk "OK."

6 Vent til programvaren for å laste inn musikkfilen og deretter redigere den tilsvarende. Marker den delen som du ønsker å bruke som ringetone eller lyd bite og høyreklikk på filen.

7 Velg "Kopier" fra valgene, klikk deretter på fanen "File" igjen. Velg "New" fra menyen og vente på et nytt prosjekt mal til å dukke opp.

8 Høyreklikk på mal og velg "Lim inn" fra valgene. Vent til lyd bite har limt inn i malen.

9 Klikk på fanen "File" igjen og velg "Lagre som" eller "Export". I det neste vinduet, lagre filen som en mp3 å bruke den i iTunes eller annen lyd programmet.