Hvordan redigere med Google SketchUp i Windows

Google SketchUp er et gratis, 3-D modellering program for Windows og Mac OS X. Du kan bruke Google SketchUp for å lage og redigere 3D-modeller. Du kan også laste Google SketchUp-format SKP-filer og redigere dem ved hjelp av Google SketchUp. Google SketchUp inkluderer et bibliotek med forhåndslagde 3D-modeller som du kan legge til i prosjektet, endre størrelse, tilpasse og posisjon. Du kan også lage din egen geometri og former ved hjelp av redigeringsverktøy innebygd i Google SketchUp.

Bruksanvisning

1 Last ned gratis Google SketchUp installasjons fra SketchUp.Google.com. Installer den ved å dobbeltklikke på den nedlastede "GoogleSketchUpWEN.exe" fil på datamaskinen, og følge instruksjonene på skjermen.

2 Åpne Google SketchUp ved å klikke på "Start", velge "Alle programmer" klikke på "Google SketchUp" -mappen og klikke på "Google SketchUp" snarvei.

3 Klikk "Velg mal" i vinduet som vises hvis du ønsker å starte med en mal. Bla gjennom listen over maler, velger du ved å klikke det og klikk på "Start Bruke SketchUp" knappen for å laste malen. Du kan starte med en blank prosjekt ved å klikke på "Start Bruke SketchUp" -knappen uten å velge en mal først.

4 Velg "File" -menyen og velg "Open" hvis du ønsker å redigere en eksisterende Google SketchUp-filen. Bla til Google SketchUp-filen på datamaskinen, og dobbeltklikk på den for å legge det i Google SketchUp.

5 Legg forhåndslagde modeller til prosjektet ved å klikke på "File" -menyen, peker på "3-D Warehouse" og velge "Get Models." Søk etter en modell på Google 3D Warehouse siden som vises, klikker du på det for å velge det, velg "Last ned modell" -knappen og velg "Ja" for å legge den til i prosjektet. Plasser modellen i prosjektet med musen og klikk for å plassere den.

6 Velg "Verktøy" -menyen og klikk "Velg" for å bruke Select Tool. Klikk gjenstander i prosjektet for å velge dem, og høyreklikk dem å få tilgang til en meny. Du kan redigere, slette eller låse et objekt fra denne menyen.

7 Klikk på "Verktøy" -menyen og velg "Move", "Roter" eller "Scale" for å endre det valgte objektet. Bruk musen på objektet for å endre den etter å ha valgt et verktøy.

8 Klikk på "Draw" -menyen og velg "Linje", "Arc", "Freehand", "rektangel", "Shape" eller "Polygon." å tegne en linje eller et objekt i prosjektet. Velg med musa på prosjektet for å bruke den valgte tegneverktøyet.

9 Velg "File" -menyen og klikk "Lagre" for å lagre prosjektet som en Google SketchUp SKP fil, eller klikk på "File" -menyen, velg "Export" og velg "3-D modell" eller "2-D Graphic" å eksportere modellen som en annen type fil. Bruk drop-down boksen i dialogboksen for å velge forskjellige typer filer å eksportere til.