Hvordan Roter en tegning uten å rotere tekst i AutoCAD

Hvordan Roter en tegning uten å rotere tekst i AutoCAD


AutoCAD er et dataassistert utkast program av Autodesk som gjør at designeren å utarbeide raskt og effektivt. Ofte tekst eller kommentarer er lagt til AutoCAD tegninger som skaperen ønsker å holde i den opprinnelige posisjon mens du roterer resten av tegningen. Det er viktig å forstå hvordan du først opprette separate lag i tegningen. Deretter er det viktig å vite hvordan man skal manipulere bare visse lag, eller hvordan å slå disse lagene på eller av med et klikk med musen.

Bruksanvisning

Opprette lag

1 Klikk på "Layer Properties" -knappen på startskjermen AutoCAD under "Home" -fanen øverst på skjermen. Den "Layer Properties Manager" vinduet vil vises.

2 Klikk på "Nytt lag" -knappen i "Layer Properties Manager" vinduet. Tilpass lag ved å skrive inn et navn for den under "Navn" -kolonnen og tildele en farge og linje vekt ved å klikke under "Color" og "Linje vekt" kolonnen. Det finnes et mangfold av farger og linje vekter tilgjengelig, så klikker de ønskede innstillinger for teksten.

3 Klikk på "Nytt lag" -knappen igjen. Lag så mange lag som er nødvendig for tegningen, og tildele dem separate farger slik at de er lett gjenkjennelig. Velg "Close" -knappen når du har opprettet alle lagene du trenger for tegningen. Du kan legge til lag når som helst i løpet av en tegning.

4 Legg merke til at den nåværende valgte laget blir sett på hjem-skjermen under "Lag" -kategorien i nedtrekksmenyen lag.

Tegning og Roterende

5 Fullfør tegningen til ønsket sluttresultat. Tydelig merking av lag som du går gjennom en tegning for å holde styr på dem. For eksempel kan det være lurt å merke teksten lag "Text", slik at du enkelt kan gå tilbake og endre den om nødvendig.

6 Klikk på pilen ved siden av lag nedtrekksmenyen, som ligger på hjem-skjermen under "Lag" -kategorien. Dette vil få opp hele listen over dine tegne lag. Legg merke til det glødende lyspærer ved siden av hvert av lagene.

7 Klikk på glødende lyspære ved siden av "Text" lag for å slå den av. Legg merke til at teksten ikke er synlig på tegningen lenger og lyspæren er ikke lenger glødende. Å slå noen lag på eller av for fremtidig referanse, klikker du bare på glødende lyspære ved siden av laget eller klikk på nytt for å slå den på igjen.

8 Velg hva du ønsker å rotere i tegningen ved å klikke og dra en valgboks rundt hva du ønsker å rotere. Gjør dette mens "Text" lag er slått av.

9 Rotere utvalget til ønsket vinkel ved å skrive ordet "Roter" og trykker "Enter" på tastaturet eller bare klikk på "Roter" -knappen under "Endre" -kategorien på startskjermen. Du kan enten taste inn verdien av graden av rotasjon ved å skrive det inn og trykke "Enter" eller ved å manuelt rotere tegningen med musen.

10 Gjør din "Text" lag tilbake en gang du har rotert tegningen. Legg merke til at bare de lagene som ble slått på og utvalgte ble rotert.