Hvordan sende e-post til flere adresser

Du kan sende en e-postmelding til flere mottakere med gyldige e-postadresser. Ved hjelp av "CC" og "Blindkopi" feltene, kan du sende kopier av meldingen til andre enn hoved adressater i "Til" -feltet mennesker. Enhver mottakeren kan vise adresser i "Kopi" ( "Carbon Copy") feltet, men adresser i "Blindkopi" ( "blindkopi") feltet er ikke synlige for andre mottakere.

Bruksanvisning

1 Åpne e-postklienten eller åpne nettleseren og logge deg inn på web-baserte e-postkonto.

2 Plasser den primære mottakerens e-postadresse i "Til" tekstboksen.

3 Sett inn e-postadressene til de andre mottakerne i "Kopi" boksen. Bruk dette feltet bare når du vil at de skal vite hvorfor en kopi av meldingen er sendt til dem.

4 Hvis du ønsker å beskytte et mottakerens e-postadresse, og deretter sette den i "Blindkopi" boksen. Dette er nyttig for å bevare personvernet til folk på en mailingliste.

5 Skriv inn innholdet i meldingen i "faget" boksen. E-postmeldinger uten forbehold kan oppfattes som spam og venstre uåpnet.

6 Skriv meldingen ved hjelp av redigeringsverktøyene som følger med.

7 Legge ved filer, om noen, til din e-post.

8 Gjennomgå e-postmelding og redigere om nødvendig.

9 Klikk på "Send" knappen for å sende e-post til mottakerne.

Hint

  • Observere riktig etikette når du sender e-post til flere adresser. Du vil få tillit hos dine venner og kolleger når de vet at du hindrer deres personlige kontaktopplysninger fra å bli spredt til andre uten deres samtykke.
  • Når videresending av e-post til flere adressater, bruk "Blindkopi" -funksjonen for å skjule dem. En lang liste med e-postadresser på toppen av en videresendt melding kan irritere mottakere.