Hvordan sette opp en Google AdWords-konto

Hvis du kjører en Internett-bedrift eller er en affiliate markedsfører, kan Google AdWords være det perfekte verktøyet for å publisere din bedrift eller produkt. Annonsene vises umiddelbart til millioner av potensielle kunder, og du kan få nye kunder i løpet av minutter for bare noen få cent et klikk.

Bruksanvisning

Førstegangs oppsett

1 Gå til AdWords hjemmesiden Google og klikk på "Start nå" -knappen.

2 Velg en "startpakke" eller "Standard Edition" konto. For størst fleksibilitet i dine Google AdWords-annonser, velge standardutgaven.

3 Velg hvilket språk du vil at annonsene skal vises. Velg språket kundene er mest sannsynlig å bruke.

4 Bestem deg for hvor målrettet du vil at annonsene skal være. Hvis du selger over hele verden (en e-bok som en affiliate markedsfører, for eksempel) vil du sannsynligvis vil velge alle land og territorier. Hvis du er en fysisk virksomhet som leveres over hele landet, bare velge ditt land. Hvis du er en lokal bedrift som selger bare lokalt, velger standardvalget og annonsene vil bare vise seg for kunder innenfor det geografiske området du angir. Klikk "Fortsett" når du har gjort ditt valg.

Oppretting av Google AdWords annonse

5 Skriv inn overskriften på annonsen. Gjør denne fengende, og være sikker på at den inneholder søkeordet du vil at denne annonsen til å utløse. For eksempel, hvis du selger katt møbler vil at annonsen skal vises når noen kommer inn i uttrykket "kjøpe katt møbler" i Google, overskriften kan være "Kjøp Cat Møbler for mindre." Du har maksimalt 35 tegn for å lage overskriften, så sørg for hvert ord teller.

6 Skriv inn den første tekstlinje i annonsen. Du har 25 tegn til å gi en kort beskrivelse av dine produkter. For eksempel: ". Fun Møbler for Cats"

7 Lag den siste linjen i annonsen. Du vil ønske å lokke leseren til å besøke nettstedet ditt så fortell dem om å gjøre det med et tilbud som "Se utvalget her." Igjen, du har 25 tegn så gjør dine ord teller.

8 Legg visningsadressen ditt nettsted til AdWords-annonsen.

9 Ta med din destinasjonsadressen. Dette kan være den samme som visningsadresse dersom du ønsker å sende kunder til hjemmesiden for ditt nettsted. Hvis du er en affiliate markedsfører, men gå inn på linken med din affiliate ID for å sikre at kommisjonen skal noen kjøpe gjennom annonsen. Klikk "Fortsett".

Legge inn søkeordene dine

10 Velg fraser og søkeord du tror er mest sannsynlig å utløse annonsen. Google AdWords-annonsen vises bare når noen går inn et søkeord i Google som du spesifikt har bedt om, så gjør noen søkeord forskning for å sikre at du vet hvilke setninger vil fungere best for ditt produkt.

11 Skriv inn dine valgte søkeord inn i boksen, én per linje. Foruten denne boksen vil du se en link som heter "Avansert alternativ:. Samsvarstyper" Dette viser deg hvordan du legger til spesialtegn i søkeordene for å kontrollere hvor nøyaktig du ønsker å matche dine søkeord i en angitt søkeord. For eksempel: ". Billig cat møbler" [katt møbler] vil kun vises hvis noen kommer inn som eksakte setningen inn i Google, mens "cat møbler" vil også vise for setninger som "kjøpe katt møbler" eller Forlate en søkeordsetning uten spesialtegn sikrer annonsene dine vil dukke opp når en kombinasjon av en søkeordet er skrevet inn, for eksempel "selge katt møbler."

12 Legg til negative søkeord. Det kan være noen ord eller uttrykk som du ikke vil at annonsene skal vises for. Et godt eksempel på dette er ordet "gratis". Du er ikke å gi bort produktet slik at du ikke ønsker å kaste bort tid eller klikk på folk på jakt etter en gratis tur. Du kan eliminere alle søkeord søk som inneholder ordet "gratis" ved å skrive inn ordet med et minustegn foran det ( "-fri"). Klikk "Fortsett" når du er ferdig med å angi søkeordene dine.

Legge Personal og kampanjeinformasjon

1. 3 Velg valutaen du vil bruke til å betale for annonseringen.

14 Velg ditt daglige kampanjebudsjettet Google AdWords. Dette er hvor mye du er villig til å bruke per dag på annonsering. Selv om du ikke ønsker å sette den for høyt, og spend, du også ønsker ikke å sette den så lavt at annonsene vil ikke dukke opp nok til å generere virksomhet. Som et utgangspunkt, prøv for $ 10 en dag og senke eller heve den etter behov.

15 Velg ditt kostnad per klikk (CPC), eller hvor mye du er villig til å betale hver gang noen klikker på annonsen. Prøv å legge inn et lavt tall til å begynne med, og klikk på "Få anslag" for å finne ut om annonsene dine vises til den prisen og hvor annonsen din vil vises i forhold til lignende annonser. Du må kanskje øke prisen for bedre posisjonering.

16 Gjennom annonsen og sørge for at alt er riktig. Klikk "Fortsett" når du er ferdig.

17 Velg om du er en ny bruker eller har en eksisterende Google-konto. Fullfør følgende trinn hvis du er en ny bruker.

18 Skriv inn din e-postadresse og velg et passord. Deretter skriver du inn ordet som vises, og klikk på "Opprett konto" -knappen.

19 Gå til din e-post i-box og åpne e-postbekreftelse fra Google. Klikk på aktiveringslinken og logge på den nye AdWords-kontoen.

20 Klikk på linken til feltene for faktureringsinformasjonen. Annonsene vil ikke begynne å vise til dette siste trinnet er fullført.

21 Velg ditt land og tidssone.

22 Velg din foretrukne betalingsmetode.

23 Les og godta Googles vilkår for bruk.

24 Skriv inn din kredittkort eller bankinformasjon og faktureringsadresse.

25 Indikere fra alternativene din type virksomhet.

26 Klikk "Lagre" for å aktivere kontoen din.

27 Google AdWords-kontoen er nå opprettet, og annonsene dine vil begynne å vise om kort tid.

Hint

  • Identifisere målgruppen for ditt produkt og service, slik at du ikke kaster bort penger på å vise annonser til de som vil ha bruk for ditt produkt.
  • Google AdWords vil nå ta litt tid å sørge for at annonsen overholder alle regler og nettadresser du har angitt arbeid og direkte trafikk til å leve nettsteder.
  • Skriv inn produkt inn et søkeord forskning verktøyet og det vil returnere fraser som kan utløse disse ordene.
  • Hold et øye på annonsen for å sørge for at det er lønnsomt. Med jevne mellomrom sjekke din daglige utgifter til salg ratio og finpusse annonsen hvis den ikke trekker i salg du ønsker.
  • Google tillater annonser som har høye klikkfrekvenser å stige nærmere den ettertraktede "No. 1" posisjon på den første søkeresultatsiden. Hvis du ønsker å komme dit uten å bruke mye penger per klikk, skaper en stor annonse og holde tweaking det så mange folk klikker på den. Annonsen vil da stige uten å bruke mer per klikk. Alternativt, hvis du har mer penger å spille med, starte med en dyrere klikkpris og senk den gang klikkraten er høy. Annonsene skal fortsatt vise på samme sted, men for mindre penger.
  • Det er en liten aktiveringsavgift når du setter opp en AdWords-konto Google. Det er ikke veldig mye, men de bare vise det i liten skrift, så det er lett å gå glipp av.
  • Ikke miste penger over dårlige søkeord. Hold styr på hvilke søkeord har lave klikkfrekvenser og hvilke som ikke konverterer til salg. Slett disse dårlige resultater søkeord fra kampanjen som de bare koster deg penger.