Hvordan sette opp Road Runner Internett

Road Runner Internett gir deg en Linksys ruter for å koble seg til gjennom deres tjeneste. Selv om du kan betale for noen til å konfigurere Internett-tilkoblingen for deg, kan du unngå denne muligheten ved å utføre konfigurasjonen selv. En slik konfigurasjon tar rundt fem til 10 minutter, avhengig av ditt nivå av kunnskap med Internett-tilkoblinger og datamaskiner.

Bruksanvisning

1 Koble datamaskinen til en tom Ethernet-port på ruteren. Bruk bare en Ethernet-kabel for datamaskinen. Koble en koaksialkabel fra riktig uttak til riktig port på ruteren. Kabel Internett installasjoner vanligvis utpeke visse utsalgssteder i huset som nettportaler for tilkoblingen.

2 Åpne datamaskinens nettleser og skriv inn "192.168.1.1" i adressefeltet. Trykk "Enter" på tastaturet.

3 Skriv inn "admin" i "Passord" -feltet når du får en login prompt. La "brukernavn" feltet stå tomt. Klikk på "OK".

4 Velg "Automatic Configuration - DHCP" på toppen av siden. Dette forteller ruteren at det er behov for å be om en IP-adresse fra ISP-serveren.

5 Klikk på "DHCP" fanen øverst på siden din, og velg "Aktiver" under "DHCP Server".

6 Klikk på "Advanced" på samme rad hvor du fant "DHCP" -kategorien i forrige trinn. Velg "Aktiver" under "MTU," og skriv "1500" som verdi. Hvis du opplever tilkoblingsproblemer eller treg siden lastes, gå tilbake til denne siden og sett den til 1450 eller mindre. Din MTU bestemmer hvor mye data går i hver pakke. Road Runner Internet støtter vanligvis en MTU på 1500. Klikk på "Apply" nederst på siden for å lagre endringene.