Hvordan sette opp trådløst internett på Vista Med en Verizon DSL-tilkobling

Windows Vista operativsystem kommer med innebygd støtte for å konfigurere trådløs Internett-tilkoblinger. Prosessen som foregår innenfor Vista er den samme uavhengig av din Internet Service Provider (ISP) eller tilkoblingstype (kabel eller DSL). Hvis du har en Verizon DSL Internett-modem, kan du sette opp et trådløst nettverk med Vista, så lenge du har riktig utstyr.

Bruksanvisning

1 Koble den trådløse ruteren til Verizon DSL-modem med den medfølgende Ethernet-kabelen. Modemet vil ha en tydelig merket "Ethernet-out" port, og ruteren vil ha en tydelig merket "Ethernet-in" port.

2 Plugg både modemet og ruteren i via den medfølgende strømledninger, og slå på datamaskinen (hvis det ikke er på allerede).

3 Klikk på "Start" -menyen, velg "Control Panel", velg "Nettverk og Internett" klikk "Nettverks- og delingssenter", velg deretter "Konfigurer en tilkobling eller et nettverk" fra ruten til venstre.

4 Velg "Sett opp en trådløs ruter eller tilgangspunkt," klikk "Next". Følg instruksjonene på skjermen for å skape et navn for det trådløse nettverket, og nettverkets sikkerhetsmetoden (WPA anbefales) og passord. Når du har fullført den siste spørsmål, vil du har blitt satt opp trådløst Internett på din Vista-maskin.