Hvordan skrive ut Professional Shipping etiketter fra PayPal

Hvordan skrive ut Professional Shipping etiketter fra PayPal


Er du lei av frakt ebay bokser med mindre enn profesjonelle forsendelsesetiketter? Er du fortsatt skrive ut fraktetiketter fra PayPal på vanlig papir i Letter-størrelse og deretter taping etiketten til boksen? Nå er det på tide å ta steget opp til profesjonelle etiketter og imponere alle kundene dine.

Bruksanvisning

1 Hvordan skrive ut Professional Shipping etiketter fra PayPal

Før du går til trinn 2 og starte prosessen for å skrive ut profesjonelle etiketter, må du vite hvilken side av papiret blir skrevet ut på. Trekk ut den øverste ark fra skriverpapirskuffen og skrive en stor X på arket. Sett den tilbake i skriveren og skrive ut én side av noe. Dette vil fortelle deg hvilken side av arket blir skrevet ut på. Min HP Deskjet 3940 skriver ut på undersiden av papiret. Når du setter etikettark i skriveren huske hvilken side de skal skrives ut på, og sett dem deretter.

2 Hvordan skrive ut Professional Shipping etiketter fra PayPal


Ikke legg gjenstander i pakkene og tape eller stifte dem ennå. Samle alt som vil gå i pakken for forsendelse, bruker i det minste en 6 i. X 9 i. Polstret konvolutt, og veie det. Dette minimumsstørrelsen er svært viktig som selvklebende etiketter vil passe i det rommet perfekt. Vei forsendelsen og skrive vekten nede der du ikke vil glemme det. Jeg har alltid skriver vekt i midten av pakken, hvor etiketten skal plasseres. Ikke pakke varene før etter at du har skrevet ut etiketten, fordi når pakket i en polstret bag for eksempel, mister du den fine flat overflate å feste etiketten, og feste selvklebende etiketter til humpete underlag er en smerte, og ender opp som ser slurvet.

3

Gå til PayPal og klikk på adresselapp knappen ved siden av elementet du har solgt. Følg instruksjonene nøye. Før du forlater US Postal Service - Bekreft og kjøper din Shipping etikett side, klikk på koblingen Rediger skriverinnstillinger. Når vinduet åpnes, fjerner du merket Kvittering. Hva dette er tillate bruk av de to halv side etikettark uten å kaste bort en etikett som ellers ville ha kvittering info på det, hver gang du skriver ut. Klikk deretter på Lagre. Tilbake på US Postal Service - Bekreft og kjøper din Shipping etikett siden, klikk Pay og fortsett.

4 Hvordan skrive ut Professional Shipping etiketter fra PayPal


Sett inn et enkelt ark med etiketter i skriveren vite hvilken side av papiret blir skrevet ut på, og klikk på Skriv ut etikett. Som du har ukontrollert ut kvittering i Rediger skriverinnstillinger, vil bare den øverste etiketten på arket skal skrives ut på. Hvis du trenger å skrive ut en annen etikett, bare slå på etikettarket rundt og neste etikett skrives ut på den gjenværende etiketten på arket.

5 Hvordan skrive ut Professional Shipping etiketter fra PayPal


Når etiketten er skrevet ut på riktig måte, kan du gå tilbake til PayPal og klikk OK i Visste etikettutskrifts OK? dialogen. Nå er det på tide å sette merkelapp på en polstret konvolutt, etter som du kan plassere elementer i konvolutten og forsegle den opp. Hvis du leverer en boks, pakke boksen først, tape den opp, og deretter sette merkelapp på.

6

Det du har det. Hvis du var som meg, det gjorde jeg ikke bry deg om profesjonelle etiketter før jeg begynte å selge ganske mange ting i løpet av kort tid. For meg, de profesjonelle etiketter si Pride i mitt arbeid. Det er litt ekstra arbeid og utgifter for deg, men du får et profesjonelt resultat som vil gjøre et godt inntrykk på kundene dine.

7 PS Hvis du likte det du leser, kan du gå tilbake til begynnelsen av artikkelen og gi en 1-5 stjerner, og mens du er der, kan du anbefale meg til andre hvis du føler deg så tilbøyelig. Takk.

Hint

  • Takk til eHow medlems "cheekyboots" for en avklaring, du var en stor hjelp.
  • Du må kanskje sette opp med skryt fra kundene om hvordan profesjonelle pakking og merking er.