Hvordan søke en Gradient Map til et bilde i Photoshop

En gradient kart kan brukes på hvilket som helst bilde i Adobe Photoshop CS3. I gradient kartlegging, fungerer en gradient som et overlegg til et bilde som kombinerer både gradient og bildet sammen. Dette kan skape ganske unikt utseende for bildet. Følg fremgangsmåten nedenfor for å finne ut hvordan du kan bruke en gradient kart til et bilde i Adobe Photoshop.

Bruksanvisning

1 Begynn Adobe Photoshop CS3 og åpne et bilde fra filene som du ønsker å bruke en gradient kartet.

2 Velg "Image" menyen, velg "Justeringer" og klikk på "Gradient Map" for å åpne "Gradient Map" dialogboksen.

3 Velg gradient du vil bruke for kart gradienten ved å klikke på "Gradient Picker" drop-down boks. Klikk på gradient forhåndsinnstillingen du ønsker å bruke for graderingen kartlegging. Du vil se at i bakgrunnen gradienten har blitt brukt til åpne bildet.

4 Klikk på graderingsfyllet som du har valgt å åpne "Rediger gradering" hvis du ønsker å redigere gradient forhåndsinnstilling. Gjør eventuelle endringer i denne dialogboksen og klikk "OK" -knappen for å lukke boksen og gå tilbake til din gradient kartet.

5 Sett noen endelige alternativene du vil bruke på gradient kartet. Sjekk "Ujevn" under "Gradient Alternativer" for å legge til støy for å glatte band for graderingen og / eller "Reverse" for å bytte retning av kartet graderingen.

6 Bruk "OK" -knappen for å lukke "Gradient Map" dialogboksen og returnere bildet til hvilket kart gradienten brukes nå.