Hvordan ta fra hverandre en Toshiba Satellite M35x-S149

Hvordan ta fra hverandre en Toshiba Satellite M35x-S149


Stripping ned og ta fra hverandre en Toshiba Satellite M35x-S149 laptop kan virke en skremmende oppgave for noen uvant til datamaskin reparasjon og rive-downs, men prosessen er ikke vanskelig selv om du er en nybegynner i feltet. Så lenge du har en flat og en Phillips-skrutrekker for hånden, kan du ta fra hverandre din Toshiba Satellite M35x-S149 laptop vellykket, fjerne skjermen, batteri og tastatur og få tilgang til hovedkortet.

Bruksanvisning

1 Slå av Toshiba Satellite M35x-S149 laptop. Koble strømadapteren fra baksiden av enheten, må du snu datamaskinen og finn batteriet utløsermekanismen. Denne mekanismen er funnet direkte under omrisset av batteriet, som kan sees på toppen av undersiden av enheten. Skyv mekanisme for å løse ut batteriet.

2 Ta tastaturet skruene på bunnen av Toshiba Satellite M35x-S149 laptop. Disse skruene er preget av små tastatur ikoner. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene og deretter snu den bærbare tilbake over.

3 Trekk den nå løse tastaturet delvis borte fra bærbare casing. Du vil se et tastatur kabelen som går fra den bærbare base til bunnen av tastaturet. I bunnen av den bærbare datamaskinen, vil tastaturkabelen kobles til en kabelkontakten på hovedkortet. Trekk kabelen fra kontakten for å koble den og ta ut tastaturet helt.

4 Ta lager av rammen som brytes rundt Toshiba Satellite M35x-S149 laptop-skjermen. Denne rammen er en plast omkrets som omgir skjermen, og på ringen ansikt er plast caps eller sel som skjuler bezel skruene. Pop off disse selene ved hjelp kanten av en flat skrutrekker eller en lignende gjenstand. Fjern skruene ved hjelp av Phillips-skrutrekker.

5 Start i en kant og skrelle opp rammen sakte. Arbeid rundt omkretsen og forsiktig fjerne rammen helt.

6 Fjern metallbrakettene på hver side av skjermen. Det vil være to skruer i hver brakett og disse kan fjernes med Phillips skrutrekker.

7 Koble den svarte omformeren kabelen fra omformeren styret. Omformeren Styret kan sees rett under midten av bunnen av skjermen. Kabelen går inn i en kontakt på dette forumet. Snu kontakten oppover slik at den ligger vertikal / vinkelrett på omformeren styret, og ikke ligge vannrett eller parallelt med den. Ta deretter kabelen.

8 Trekk skjermen forsiktig opp og ut fra Toshiba Satellite M35x-S149 laptop.