Hvordan ta opp til en USB-lydkort

Hvordan ta opp til en USB-lydkort


Å få den perfekte lydkvalitet for din digitale opptak er avgjørende for ethvert prosjekt. Du kan bruke en USB-lydkort for å høyne opptaket innspill evne selv om datamaskinens interne audio hardware er ikke opp til pari. Med unntak av de som krever en medfølgende program, USB-lydkort stole på din standard innspillingen verktøyet slik at du ikke trenger å kjøpe ekstra programvare for å gjøre lydkortet arbeid.

Bruksanvisning

1 Installer innspillingen programvare eller verktøyet som følger med USB-lydkort, hvis det er aktuelt. Du må kanskje installere drivere fra en CD, hvis man ble inkludert, slik at lydkortet vil fungere på datamaskinen.

2 Sett lydkortet inn i en ledig USB-port på datamaskinen.

3 Sett utgangspluggen mikrofonen i den aktuelle kontakten på lydkortet. Porten vanligvis vil være merket "Mic" eller vil vise et mikrofonikon.

4 Last ned og installer et lydopptak verktøyet hvis man ikke ble levert med USB-lydkort og bruksanvisningen viser at ekstra programvare er nødvendig. Tenk SoundForge Audacity, Cool Media Gratis Sound Recorder eller Blaze Media Pro Sound Recorder, som disse programmene er alle freeware. Prøv Garage Band hvis du er en Apple bruker - det kommer forhåndsinstallert på datamaskinen.

5 Start din innspillingen programvare. Avhengig av de valgte under installasjonen alternativer, kan du være i stand til å starte verktøyet fra skrivebordet eller ved å klikke på "Start", "programmer" og deretter søknaden. Ellers går du til mappen som inneholder innspillingen programvare og dobbeltklikk på den kjørbare.

6 Sett din USB-lydkort som Lyd inn-enhet i innspillingen verktøyet preferanse. Alternativt kan du sette lydkortet som datamaskinens standard lydinngang enheten i systemvalg.

7 Klikk på "Record" -knappen i din programvare for å begynne å spille inn lyd via USB-lydkort.