Hvordan Turn & nbsp; en gammel laptop skjermen til en annen ekstern LCD-skjerm

Hvordan Turn & nbsp; en gammel laptop skjermen til en annen ekstern LCD-skjerm


Hvis du har en gammel laptop, gjenbruke den andre skjermen for en annen datamaskin. Fordi bærbare mangler skjermkort, kan du ikke bruke en videokabel for å koble de to enhetene. I stedet laste ned programvare som gjør at enheter å kommunisere over et nettverk eller kablet tilkobling. Flere programmer er tilgjengelige for å utføre denne oppgaven. Bestem hvilket program som passer best til ditt formål ved å evaluere dine spesifikke behov.

Bruksanvisning

Velg programvaren

1 Bruk programmet ScreenRecycler hvis datamaskinen bruker en versjon av Apple Mac-operativsystemet, er OS X. ScreenRecycler spesielt designet for OS X, selv om den bærbare datamaskinen du planlegger å bruke som den andre skjermen kan enten bruke OS X eller Windows. Den nyeste utgaven av ScreenRecycler vil koste deg, men du kan laste ned en gammel utgivelse gratis. Den gratis programvaren er mer sannsynlig at lider av problemer med en liten forsinkelse på den andre skjermen. Også dette programmet støtter kun bruk av en ekstra skjerm.

Den fulle versjonen av denne programvaren er tilgjengelig for ca $ 30, som i 2010. En gratis utgave også er tilgjengelig.

2 Bruk programmet Zonescreen hvis du bruker en Windows-maskin, og ikke planer om å bruke den andre skjermen til å spille 3D-spill eller se HD-videoer. Denne programvaren er tilgjengelig for gratis. Men programmet er en del av et gammelt prosjekt; utvikling på programmet stoppet i 2003. En liten forsinkelse på den andre skjermen kan oppstå under intensive oppgaver, for eksempel å se på videoer eller spiller spill.

Denne programvaren er gratis å laste ned, som i 2010.

3 Bruk programmet Maxivista hvis du bruker en Windows-maskin, og planlegger å bruke den andre skjermen til å spille 3D-spill eller se videoer. Dette programmet sjelden, om noensinne, lider av en forsinkelse på den andre skjermen og kan støtte en rask bildefrekvens egnet for å spille høyt tempo spill. Maxivista kan brukes til å vise opptil åtte skjermer ved hjelp av fire ulike bærbare datamaskiner eller datamaskiner. Last ned prøveversjonen gratis.

Standardversjonen av denne programvaren er tilgjengelig for ca $ 40, en profesjonell versjon koster ca $ 50 og Mirror Pro-versjonen er tilgjengelig for ca $ 100, som i 2010.

Setup

4 Sørg for at datamaskinen og laptop er koblet til hjemmet eller lokalt nettverk. Bruk LAN eller Ethernet-kabler til å plugge dem inn i en Internett-ruter. Fest trådløse nettverkskortene til begge (hvis ruteren støtter trådløs tilkobling, eller en av hver. De fleste moderne bærbare datamaskiner har en innebygd trådløst nettverkskort.

5 Koble de to enhetene med en krysset Ethernet-kabel hvis du ikke kan koble til et nettverk. Plugg den ene enden av kabelen til Ethernet-sporet på den bærbare datamaskinen. Plugg den andre enden inn i sporet på baksiden av datamaskinen.

6 Last ned programmet som passer best til dine behov. Programvaren vil bli brukt til å sende informasjon over nettverket om tilstanden i desktop skjermen. Last ned programvaren til begge enhetene. Datamaskinen må programvaren til å sende informasjonen. Den bærbare må programvaren for å motta og tolke informasjonen for å produsere et bilde.