Hvordan USB Flash Drive Works

Hvordan USB Flash Drive Works

Oversikt

Hvordan USB Flash Drive Works

Hvordan USB Flash Drive Works

Konstruksjon

Laget av noen grunnleggende materialer, er minnepinner sjelden gjøres større enn en finger. Først blir et kretskort som er opprettet med den faktiske lagring og kontaktene som er nødvendige for påvisning av en datamaskin. Kontaktene blir omgitt av en standard USB-A plugg så den glir lett inn i universelle data porter. Noen funksjoner på kretskortet kan omfatte en lys, slik at du vet når flash-stasjonen er aktiv, eller en knapp som gir en enkel løsning for sikkerhetskopiering. Deretter blir et foringsrør er støpt rundt den krets for ekstra beskyttelse. Til slutt, er enhver imprinting gjort, som et stempel som lar deg vite hvor mye lagringsplass stasjonen har.

Definisjon

Flash-minne betyr at det er "ikke-flyktig". Stasjonære og bærbare datamaskiner bruker stasjoner som krever et batteri for å holde dem fungerer slik at data ikke går tapt. Flash-minne trenger ikke en kilde til reservestrøm. Å være flash minne betyr at ingen bevegelige deler finnes i flash-stasjon for å lagre og slette data. Med bare noen få transistorer som har ansvaret for å overføre og flytte data, minnepinner er unike fordi de er ultra-bærbar og en rask måte å skifte data fra datamaskin til datamaskin.

Makt

En flash-stasjon er en NAND enhet som kun krever strøm fra USB-porten på datamaskinen. Kontakten, som er USB (Universal Serial Bus), gir kommunikasjonen mellom flash-enheten og datamaskinen og overfører kraften som trengs for å kjøre flash-stasjonen. Ved hjelp av lave mengder kraft er også en annen fordel av å ha noen bevegelige deler.

typer

Det finnes to hovedtyper av minnepinner. Den første er USB 2.0, som bruker den universelle rektangulære porter som de fleste datamaskiner har. Den andre typen er FireWire. Selv om disse er dyrere på grunn av den type tilkobling brukes, overføringshastigheter er mye raskere enn USB. Dette er gunstig er du overføre store filer til og fra flash-stasjonen. En datamaskin må ha en FireWire-port for å bruke denne type flash-stasjon.

bruk

Lagring av data er den mest vanlige bruken for en USB flash-stasjon, men ikke den eneste. Hoppet stasjonen kan fungere som en mediespiller ved å plassere bilder, musikk og filmer som spiller på en datamaskin når den settes inn i USB-porten. Programmer er i stand til å kjøre fra flash-stasjon, forutsatt at programvaren er bygd for å kjøres fra en bærbar enhet. OpenOffice.org er et eksempel på programvare som komprimerer pent å passe enkelt på en flash-stasjon for å bruke fra stasjonen.