Jeg kan ikke finne den Webcam på Min HP Pavilion dv2500

Jeg kan ikke finne den Webcam på Min HP Pavilion dv2500


Enten du har problemer med å få tilgang til HP bærbare innebygde webkamera i bare ett program, eller hvis du ikke kan synes å finne det eller driveren hvor som helst på datamaskinen, er dette problemet sannsynligvis forårsaket av en feil i programvaren eller operativsystemet. Kjør noen feilsøkingstrinn for å målrette kilden til feilen.

Windows-oppdateringer

En sannsynlig årsak til denne type feil er at operativsystemet er ikke støtter kameraets driver. Microsoft jobber med PC-produsenter for å løse problemer som dette, det er derfor det er viktig å laste ned og installere oppdateringer når de blir tilgjengelige. Besøk windowsupdate.microsoft.com for de nyeste oppdateringene for din versjon av Windows.

motstrid~~POS=TRUNC programmer

Hvis du kjører flere programmer mens du prøver å få tilgang til webkameraet, lukke alle programmer bortsett fra den du vil bruke. Noen programmer kan få tilgang til kameraet, selv om du ikke aktivt bruker det, spesielt nettlesere og andre programmer som bruker Internett. Likeledes, hvis du har to eller flere webcam drivere, de kan være i konflikt med hverandre. For å avinstallere ekstra drivere, klikker du på "Start" -menyen, skriv "enhetsbehandling" i "Søk" boksen og velg "Device Manager." Klikk "Imaging Devices". Høyreklikk på ekstra drivere og velg "Avinstaller."

programvare~~POS=TRUNC

Hvis du har problemer med å få tilgang til kameraet gjennom et program som Skype eller en annen chat-tjenesten, kan du dobbeltsjekke at du kjører den nyeste versjonen av programmet og har installert alle oppdateringer. Gå til programprodusentens hjemmeside for å finne ut om du kjører den nyeste versjonen, og hvis det er noen oppdateringer tilgjengelig for nedlasting. Også bekrefte at du har lastet ned alle tilgjengelige oppdateringer fra HP. Hvis du ikke engang kan få tilgang til kameraet på datamaskinens pre-installert webkamera program, må du kanskje å re-installere programvaren for å løse driverfeil. Dette er trolig tilfelle hvis du var i stand til å få tilgang til kameraet før en Windows-oppdatering, men nå kan ikke. Besøk hp.com for din bærbare programvare- og drivernedlastinger og alle nødvendige oppdateringer av HP.

maskinvareproblemer

Hvis du har utelukket enhver mulighet for feil være forårsaket av din programvare eller operativsystem, er problemet sannsynligvis med webkameraet maskinvare. Ta med datamaskinen til en reparasjon spesialist eller kontakte HPs kundestøtte.