Kamera Effects for en PC

Kamera Effects for en PC


Legge til effekter i bildet på PC-en gir deg muligheten til å legge til litt moro og liv til bildene dine. Med kraften til en PC, er det flere ting som kan gjøres i bildet for å forbedre kvaliteten, endre utseendet eller bare ha det moro.

Kull

Kullet effekt er å ta et bilde og konvertere live skutt og endre det til noe som ser ut som en kulltegning. Dette etterlater ditt bilde i svart-hvitt og legger til litt moro til bilder samtidig gjøre ser ut som en ekte kunstnerisk stykke. Dette tillater deg også å ha anonymitet hvis innlegg dette bildet på Internett, vil ingen være i stand til å fortelle hvordan du ser ut, med mindre de faktisk har sett deg.

Relieff

Preging et bilde på PC-en gjør bildet ser mer tredimensjonalt. I utgangspunktet bruker den skygger for å gjøre hovedbildet skiller seg ut og bakgrunnen falle tilbake. Dette er den slags effekt du vil bruke med naturbilder for å gjøre det spesifikke bildet du var skyting skiller seg ut mer.

sola~~POS=TRUNC

Solarise bildet ditt er som å ta en original negativ og utsette det raskt til et lite lys. Dette skaper en blanding mellom en negativ og en positiv bilde, blødning mye av fargen ut, i stedet slik at det er en svært lyssterk versjon av en svart og hvit.

Maling

Hvis du ønsker å gjøre bildet ditt ser ut som et oljemaleri, da malingen effekt (også kalt akvarell i noen programmer) er det du leter etter på din PC. Dette er en fin måte å vise frem dine maleri talent, eller i det minste gi alle inntrykk av at du kan.

implodere

Den implode effekt trekker en del av bildet i et lite fint område. Det er nesten som å ha en mikro sort hull bak bildet. Avhengig av innstillingene og programmet som brukes, kan du påvirke så mye av bildet som du vil, og med hele bildet.