Løse ut en Flip kamera fra en iMac

Løse ut en Flip kamera fra en iMac


Som de fleste videokameraer, bør du alltid ta ut en Flip kamera fra en iMac før kabelen kobler fysisk. Dette er en programvarefunksjon som gjør at kameraet og datamaskinen for å fullføre noen oppgaver de jobber på, for eksempel overføre videoer, før du trekker ut kontakten. Hvis du bruker Flipshare, kan du løse ut Flip kamera i Flipshare. Uavhengig av hvilken programvare du bruker til å administrere og importere video, kan du alltids bruke iMac-Finder for å løse ut Flip kamera.

Bruksanvisning

Utløse Bruke Flipshare Application

1 Klikk på "Eject" -knappen, som ligger ved siden av videokamera på toppen av Flipshare navigasjonsruten. På eldre versjoner, kan videokameraet vises som "videokamera."

2 Vent til videokamera tittelen og utløserknapp til å bli grå. Hvis du ser "Ikke koble" advarsel ved siden av utløserknappen, Flip kameraet fortsatt kommunisere data med iMac. Vent til denne advarselen til å forsvinne, noe som kan ta et par sekunder eller opptil flere minutter hvis det er fortsatt å overføre en masse bilder.

3 Trygg koble Flip kameraet fra USB-porten på iMac når utløserknappen er grå.

Eject Bruke Mac OS X

4 Avslutt alle programmer som ble tilgang til Flip kamera, som iPhoto eller Flipshare.

5 Lansere et nytt Finder-vindu ved å klikke på "Finder" ikonet på iMac dock blå. Alternativt kan du klikke på en tom plass på skrivebordet og trykk "Kommando-N" på tastaturet. Finn FlipVideo enheten i venstre kolonne i Finder-vinduet.

6 Klikk på "Eject" -knappen på høyre side av FlipVideo oppføring i Finder-vinduet. Vent til FlipVideo oppføring i Finder til å forsvinne, som tar bare to eller tre sekunder hvis et program ikke har tilgang til kameraet. Når FlipVideo oppføringen er borte, kan du trygt koble Flip kamera fra iMac-ens USB-port.