Photoshop Fix for Sky for lys

Prøver å få en riktig balanse mellom en lys himmel og en mørk forgrunn er en felles utfordring for fotografer. Til tross for alle deres innsats og bruk av utfyllingsblits, bildet de laster ned til sine datamaskiner har enten himmelen for lys eller forgrunnen for mørk. Fikse en himmel som er for lys er ikke så vanskelig i Photoshop, men det tar en delikat touch.

Juster den totale eksponeringen

Når du åpner bildet i Photoshop, justere eksponeringen slik at forgrunnen er der du vil ha den. Du kan gjøre dette ved å velge "Lysstyrke / Kontrast" kontroll under "Bilde / reguleringer." Du har en bedre kontroll hvis du bruker "Levels" kontrollpanelet under den samme menyen. Nivåer lar deg justere skygger, mellomtoner og høylys separat.

Bruk Magic Wand

Når du har forgrunnen der du liker det, velger tryllestav verktøyet. Angi toleranse i sin kontroll menyen til minst 10, og kanskje 20, og klikk deretter på himmelen for å velge det. En stiplet linje vil definere området valgt. Den toleransenivå bestemmer likheten eller forskjellen av de valgte bildeelementer. Når du klikker på himmelen, vil for lav toleranse gi deg en flekkete utvalg. Hev toleranse og prøv igjen. For høy, imidlertid, og du kan inkludere mer enn hva du vil, for eksempel et hvitt gjerde som er en del av forgrunnen.

For å inkludere ikke-sammenhengende deler av himmelen som kan vise gjennom et gjerde, klikk på de delene mens du holder nede Shift-tasten, og de vil bli lagt til utvalget. Alternativt, etter din første klikk definere en del av himmelen, velg "likhet" under "Velg" -menyen, og alle piksler med tilsvarende fargede delene vil bli valgt.

Kopier Sky

Når du har valgt himmelen, kopiere den, og lime inn utvalget på et nytt lag. Nå kan du justere himmelen samtidig la det opprinnelige bildet under det intakt. Bruk "Levels" eller "lysstyrke / kontrast" kontroller for justering din. Men hvis du prøver å mørkne himmelen for mye, vil du få ut skarpe kanter og falske farger. Bruk små justeringer.

Blending Sky

Et annet alternativ, spesielt for himmelen kommer gjennom trærne, er å bruke polygon lasso verktøyet med en verdi på 10 eller 20 piksler i fjær utvalget. Lasso verktøyet fanger opp alle piksler innenfor grensen du tegner, men uttoning eliminerer skarpe kanter ved å blande tettheten av kantene. Igjen, kopiere utvalget og lime på et nytt lag.

Du kan bruke bruke tryllestav og lasso verktøy på forskjellige lag å kombinere effekter samtidig være i stand til å justere dem separat.

Sette alt sammen

Det kan ta noen forsøk på å justere himmelen til den eksponeringen du ønsker, samtidig blande kantene mellom himmel og forgrunn. Når du er fornøyd, lagre bildet som en Photoshop-fil i tilfelle du ønsker å gå tilbake til det, deretter lagre en kopi som JPEG, flatere alle nivåer i en i denne kopien før du gjør.