Positivt og ulemper til Internet Explorer 8

Positivt og ulemper til Internet Explorer 8


Internet Explorer (IE) er en populær Microsoft-utviklet nettleser. En standard Windows-programvare, den opprinnelige lanseringen av IE fant sted i 1995, og i mars 2009 ble åttende versjonen av IE ble tilgjengelig. Nettleseren oppdatering ga brukerne flere funksjoner, og noen problemer.

større stabilitet

I tidligere versjoner av IE, ville hele nettleseren fryse og krasje hvis en nettside kunne ikke lastes. Nå vil hvis en nettside krasjer IE8 bare lukke berørte kategorien. IE8 har også spesielle alternativer som tillater brukere å vise lavere kvalitet nettsteder som tidligere ikke er kompatibelt med IE. Muligheten til å isolere et problem nettside gir brukerne en jevnere leseopplevelsen.

motta oppdateringer

IE8 gir brukerne en mulighet til å se når en nettside ble sist oppdatert. En Really Simple Syndication (RSS) lever av IE8 varsler brukerne av forandringer i en favoritt nettside. Denne funksjonen hjelper besøkende holde oversikt over nyheter og annen informasjon uten å hele tiden sjekke et nettsted.

kompatibilitetsproblemer

Selv IE8 gir brukerne en mulighet til å vise tidligere inkompatible nettsteder, kan nettsteder ikke vises riktig. Brukere som opplever kompatibilitetsproblemer kan ikke se eldre nettsteder selv når du bruker IE8-kompatibilitet visning. Noen brukere er i stand til å se på nettstedet, men blokker av informasjon blir ofte mangler. Eiere som fjerner reklame innhold og skript er i stand til å løse problemet, men hvis eieren ikke bruker IE8 de sannsynligvis ikke vet et kompatibilitetsproblem.

Slow Lansering

IE8 er en større oppgradering enn tidligere IE-versjoner. Oppgraderingen krever minst 64 MB tilgjengelig minne, og vil kjøre med begrenset tilgjengelig plass. Men lansere nettleseren, kan ta en stund. Nettleseren er raskere enn IE7, men det vil ta brukerne lengre tid å stenge ned IE8 hvis en kollisjon inntreffer.