Sette inn e-postadresser i Eudora Meldinger

Sette inn e-postadresser i Eudora Meldinger


Eudora tilbyr seg å legge til e-postadresser til nye meldinger på to måter. Du kan legge til e-postadresser manuelt ved å skrive ut e-postadressen i selve meldingen. Hvis du planlegger å sende en e-post til samme mottaker eller gruppe av mottakere mange ganger, men du kan legge til mottakeren (e) i adresseboken, og deretter legge til e-postadressen i meldingen direkte fra adresseboken. For å spare tid, kan du utpeke visse grupper av mottakere ved hjelp av en "kallenavn" for gruppen.

Bruksanvisning

Sett inn e-postadresser manuelt

1 Åpne Eudora programmet og klikk på "Ny melding" ikonet for å åpne en ny melding.

2 Trykk på "Ny melding" oppføring i "Message" menyen for å opprette en ny Eudora melding, hvis du ikke finner "Ny melding" -ikonet.

3 Skriv inn e-postadressen til mottakeren epost inn i "Til:" linjen i e-postmeldingen.

4 Send e-postmeldingen til flere mottakere ved å sette inn individuelle e-postadresser atskilt med komma inn i "Til:" linje i meldingen.

Legg e-postadresser til Eudora Adressebok

5 Åpne Eudora og klikk på ikonet "Adressebok" eller trykk "Ctrl" -tasten sammen med "L" karakter å åpne Eudora adresseboken. Du kan opprette adresseboken som inneholder en enkelt e-postadresse eller flere e-postadresser.

6 Trykk på "Ny" knappen nederst til venstre på "Address Book" skjerm. Dette vil åpne en skjerm for å legge inn en ny e-postkontakt.

7 Skriv inn et kallenavn i "Nick" linje på toppen av adressebokskjermbildet. For eksempel, hvis du oppretter en adressebok liste for "John Smith", kan du velge "Johnny" som kallenavn. Hvis du oppretter en adressebok liste for dine klassekamerater i din biologi klassen, for eksempel, kan du velge "Biology Class" som kallenavn.

8 Skriv inn e-postadressen (e) som du ønsker å knytte til gitt kallenavnet til den store input-boksen. Hvis du skriver inn mer enn én e-postadresse, må du skille hver adresse med et komma eller skrive hver adresse på en egen linje.

Sett inn e-postadresser Bruke adresseboken

9 Åpne "Address Book" som forklart i kapittel 2, trinn 1. Klikk på et kallenavn oppført i venstre side. Trykk på "Til:" knappen nederst til venstre på skjermen for å åpne en ny melding med gitt kallenavnet automatisk inn i "Til:" linje. Kallenavnet vises i "Til:" linje, og Eudora vil sende e-postmelding til alle e-postadressene knyttet til dette kallenavnet.

10 Sett flere kallenavn fra adresseboken til en e-postmelding ved å trykke "Shift" -tasten sammen med utvalgte kallenavn. Hvis du ønsker å velge kallenavn som ikke er ved siden av hverandre, trykk på "Ctrl" -tasten samtidig som du velger kallenavn.

11 Sett inn et kallenavn uten å åpne adresseboken ved å åpne en ny melding ved hjelp av metodene beskrevet i trinn 1 og 2 i § 1. Gå inn på Eudora "Address Book" kallenavn inn i "Til:" -feltet for Eudora til å sende e-post til alle e-postadresser assosiert med det kallenavnet.

12 Liste fulle e-postadresser i stedet for bare kallenavn inne i e-postmeldingen ved å endre Eudora innstillinger. Normalt, når du setter kallenavn ved å klikke på "Til:" -knappen i adresseboken, "Til:" feltet i Eudora meldingen vises bare kallenavnet, selv om meldingen er sendt til alle kallenavn mottakere. Hvis du ønsker den faktiske e-postadresser for å vise i "Til:" linje av Eudora meldingen, velger du "Valg" fra "Verktøy" -menyen. Velg "Diverse" innenfra "Alternativer" for å åpne "Diverse" -menyen. Sjekk ut "automatisk Utvid kallenavn."

For eksempel, hvis du setter opp et kallenavn som heter "Family" for e-postadresser "[email protected]" og "[email protected]," når du setter inn kallenavnet "Familien" i Eudora "Til:" linje, ordet "Family" vises i "til:" linje, men meldingen vil bli sendt til "[email protected]" og ". [email protected]" Hvis du krysser av "Automatisk Utvid Kallenavn", men "Til:" linje vil lese: " 'Familie': [email protected], [email protected]"

Hint

  • Lukk "Address Book" etter åpning ved å trykke på "X" øverst til høyre. Trykk "Ja" når du blir spurt om du vil lagre endringene, hvis du har gjort endringer, og trykk på "Nei" hvis ble gjort noen endringer.