Skjulte neopet Games

Skjulte neopet Games


Neopets er en virtuell verden rettet mot barn. En betydelig del av Neopets er å spille spill for å tjene Neopian penger, eller Neopoints. Spill kan bli funnet i hele Neopia, men noen er bedre gjemt enn andre. For å finne disse spillene, vil spillerne trenger å utforske Neopia og full mindre oppdrag. Spillere bør være oppmerksom på at noen skjulte spill er ikke fullt funksjonell og vil ikke tillate poengsum innleveringer.

Jellyworld Games

Jellyworld er en hemmelighet Neopian verden som bare kan nås indirekte. For å finne Jellyworld, skriver du inn følgende URL i adressefeltet:

http://www.neopets.com/jelly

Når du ankommer Jellyworld, vil du se lenker til to gelé-inspirerte spill: Hoppe Supreme og Jelly blobs av Doom. Disse skjulte spill kan ikke bli funnet i "Spillerom" og må nås via Jellyworld.

Spillgraveyard

Etter spill har blitt fjernet fra Neopets, kan du fortsatt spille dem ved å besøke den skjulte "Game Graveyard." For å finne den Graveyard, besøke "Haunted Woods." Når du er der, klikker du på lite bilde av graver i midten av skogen. Du kan spille disse spillene så mange ganger du vil, men du vil ikke være i stand til å sende score.

Cheese Roller

Cheese Roller er et spill som ligger i Neopian verden av Meridell. Å finne dette spillet er ikke vanskelig, men å finne ut hvordan man spiller det kan være. Når du klikker på spillet, vil du bli spurt om hva slags ost du ønsker å kjøpe. Du må skrive inn navnet på en bestemt ost, som du deretter kan kjøpe. Navnene på oster du kan kjøpe er hemmelig, men en liste finner du i denne artikkelen Referanse-delen. Spillet begynner umiddelbart etter at du kjøper ost.

Kau Korrall

Kau Korrall er en forlatt spillet Neopets jobbet med år siden. Spillet fikk aldri forbi planleggingsstadiet og er utilgjengelig fra Neopets selv. For å spille Kau Korrall, sett inn følgende URL i adressefeltet:

http://images.neopets.com/games/kaukorrall/kaukorrall_v4.swf

Spillet er veldig buggy, og du vil ikke være i stand til å sende score.