Slik endrer du hovedindeksen på GoDaddy

En "indeks" filen er en web-basert fil som er lagret på en webserver. Denne filen er vanligvis den første anløpshavn når en bruker skriver en nettadresse i en nettleser. For eksempel, hvis en bruker skriver "www.demandmedia.com" i en nettleser, vil dette finne indeksfilen, som kan være "www.demandmedia.com/index.aspx." Endre indeks nettstedet på GoDaddy krever at du laster opp en ny indeks fil via sin filbehandler.

Bruksanvisning

1 Besøk GoDaddy og logge inn i "Account Manager". Skriv inn "Login Name" og "Passord" i de aktuelle tekstfeltene og klikk på "Secure Login" knappen.

2 Klikk på "Web Hosting" i "produkter".

3 Klikk på "Launch" alternativet i din web hosting konto.

4 Klikk på "File Manager" alternativet, som ligger i den delen Innhold. Dette vil automatisk åpne filbehandleren i rotkatalogen på web hosting konto. Vanligvis er dette stedet der indeksen filen vil bli plassert.

5 Klikk på "Last opp" i menylinjen og deretter "Browse" for å velge indeksfilen for å laste opp indeksfilen. Filen vil bli merket "indeks" og vil ha en av følgende filtyper: htm, html, php, asp eller ASPX; for eksempel kan filen være "index.html". Til slutt klikker du på "Last opp" -knappen for å bekrefte opplasting av denne filen.