Slik gjenoppretter fra dvalemodus ved hjelp av et tastatur

Slik gjenoppretter fra dvalemodus ved hjelp av et tastatur


Hvilemodus er en strømsparende alternativ fleste datamaskiner automatisk gå inn i etter et bestemt beløp av inaktivitet. Hvilemodus gjør at maskinen slår av skjermen og lukke eventuelle unødvendige systemer samtidig som programmene som kjører aktivt så alt er fortsatt åpent når maskinen slås på igjen opp. Hvilemodus gjør at datamaskinen kan starte mye raskere enn en tradisjonell avslutning eller omstart gjør. Tastaturet er vanligvis brukes til å ta en datamaskin ut av dvalemodus, og dette er veldig enkelt å gjøre.

Bruksanvisning

1 Se etter en søvn spesifikke knappen øverst på tastaturet. Noen datamaskiner bruker en bestemt nøkkel for å aktivere eller deaktivere dvalemodus og nøkkelen vil ofte ha en måne symbol på den. Trykk på den tasten hvis du finner den.

2 Trykk på en tast på tastaturet hvis en "sove nøkkel" ikke er plassert. Uten søvn tasten, vil hvilken som helst tast trykkes på tastaturet ofte bringe systemet ut av dvalemodus.

3 Hold nede knappen på tastaturet i ca 5 sekunder. Bærbare datamaskiner særlig ofte bruker strømknappen for å bringe systemet ut av dvalemodus.