Slik installerer IPAs på en iPad 3.2

En iPad er et nettbrett laget av Apple. I likhet med iPhone og iPod Touch, iPad mest kjente funksjon er det store utvalget av tilgjengelige programmer. Apple opprettet IPA-filer for disse tre enhetene spesifikt, som installerer via iTunes. Noen filer krever at du omprogrammere enheten ved å laste ned spesiell programvare - når dette er gjort, sprakk IPA-filer også kjøre jevnt på berøringsskjerm. Cracked IPA-filer fungerer bare på jailbroken enheter.

Bruksanvisning

jailbreaking

1 Last ned og installer iTunes versjon 9.1 fra Apples nettsider.

2 Last ned og installer Spirit fra Tech Portal nettstedet. Du trenger dette programmet for å fortsette jailbreaking iPad.

3 Koble iPad til datamaskinen, og åpne iTunes. Finn din iPad i "enheter" -listen, høyreklikk og velg "Back Up" for å sikkerhetskopiere filene dine.

4 Open "Spirit" og klikk "Jailbreak" for å starte prosessen. Etter fullført, starte enheten på nytt. Cydia applikasjonen laster automatisk med startskjermen.

Installere IPAs

5 Åpne Cydia. Rull ned til bunnen av grensesnittet og velg "Manage" -kategorien.

6 Trykk "Kilder". Trykk på "Edit" og velg "Legg til". Skriv "http://cydia.hackulo.us" inn i boksen og trykk "Add Source." Hvis en advarsel vises, trykker du på "Legg likevel" for å fortsette.

7 Trykk på "Søk" og skriv inn "AppSync." Fra resultatlisten, velg "AppSync for OS 3.2." Trykk på "Install" etterfulgt av "Bekreft" for å starte installasjonsprosessen - når den er fullført, starter enheten.

8 Koble iPad til datamaskinen, og åpne iTunes.

9 Velg din iPad fra "Devices" -listen på siden av iTunes. Dra og slipp IPA-filer til vinduet for å legge dem til din iPad.