Slik installerer & Se Min Logitech Webcam

Slik installerer & Se Min Logitech Webcam


Grunnlagt i 1981, skaper Logitech en rekke eksterne enheter, inkludert mus, tastatur, spillkontrollere, høyttalere og webkameraer. Webkameraet linjen inneholder dusinvis av enheter aktivt støttes. Logitech webkamera brukere kan bruke enheten med lynmeldingstjenester, for å lage videoer og laste dem opp til YouTube, for å ta bilder, og til å delta i videosamtaler, slik som Logitech egen "Logitech Vid" programvare. Sjekk din system specs og sammenligne dem med Logitech webkamera systemkrav før du begynner installasjonen.

Bruksanvisning

1 Sett inn Logitech webkamera installasjonsdisken.

2 Tillat Windows å gjenkjenne og starte disk med Autokjør.

3 Klikk for å installere webkameraprogramvaren. Følg instruksjonene på skjermen, og koble til Logitech-webkameraet direkte inn i en ledig USB-port når du blir bedt om det av programvaren. Det kan ta noen minutter for at Windows skal installere webkamera.

4 Fullfør installasjonen av programvaren, inkludert å sette opp din lydenhet å jobbe med webkameraet, hvis det er aktuelt.

5 Start datamaskinen på nytt. Tillat Windows å starte din webcam programvare, slik at du kan se Logitech-webkameraet innspill.

6 Mount eller justere plasseringen av webkameraet i henhold til bildet på skjermen.

Hint

  • Last ned den nyeste versjonen av Logitech-webkameraet programvare hvis du ikke har en installasjon disk.
  • Oppdatere driverne ved å klikke på "Start" og deretter "Control Panel". Sett kontrollpanelet for "Classic View" åpne "System". Klikk på "Device Manager" eller "Maskinvare" og deretter "Device Manager." Åpne kategorien "Imaging Devices", og dobbeltklikk på Logitech webkamera. Klikk på "Driver" -kategorien, klikk deretter på "Update".