Slik installerer Timeclock

Timeclock er en programvarepakke som fungerer som en virtuell slag kort tid klokke. Det er hovedsakelig for bedrifter å bruke for å holde styr på sine ansattes timer og for å sikre at de fungerer sine planlagte skift. Installasjonen kan virke litt vanskelig å noen kjent med database management siden du trenger å bruke den i forbindelse med en SQL server database for at det skal fungere.

Bruksanvisning

1 Installer Microsoft .NET Framework hvis du ikke allerede har det på maskinen (se lenke i Referanser). Du trenger den for å kjøre Timeclock installatør. Pass på at du også laste ned noen service packs hvis de ikke er inkludert i din installasjon.

2 Sett Timeclock installasjons CD i CD-ROM-stasjonen og la den starte automatisk eller gå til "Min datamaskin" og klikk på platesymbolet til å gjøre det manuelt. En set-up wizard vindu vil dukke opp. Klikk "Next". Bla nedover i nytt vindu for å lese lisensavtalen. Klikk på radial knappen for "I Agree" når du er ferdig. Klikk deretter på "Next".

3 Klikk på boksen som sier "Opprett database" hvis du vil at veiviseren for å hjelpe deg med databasen del av klokke. Det er en god idé å gjøre det hvis du skal kjøre det fra serverens administratorkontoen. Det vil spare deg noen hodepine. Skriv inn navnet på Microsoft IIS virtuell katalog hvor du ønsker å lagre Timeclock. Standardnavnet er "Timeclock" og standardporten er "80." Du trenger kanskje et annet portnummer, avhengig av hvor du huset webserveren din.

4 Klikk "Next" for å fullføre den første installasjonen. Når den er ferdig, vil databasen byggmester starte hvis du sjekket boksen i trinn 3. Du må fylle ut 5 bokser slik at programmet kjenner detaljene i hvordan du installerer databasen. Først skriver du inn navnet på databaseserveren. Deretter legger databasen navn. Det kan bli hva du vil, siden du vil lage en ny.

5 Skriv inn dine SQL Server-kommunikasjonsport detaljer i neste boks. Standardporten er "1433." Skriv inn din innlogging og passord. I de fleste tilfeller vil det være admin legitimasjon med mindre du hadde en ny profil som kun er opprettet for Timeclock. Sørg for at alle 3 boksene til høyre blir sjekket. Klikk "Bygg Database."

Hint

  • Du kan også bygge databasen manuelt, men det tar mer tid og kompetanse.