Slik konfigurerer en Zonealarm Network

Slik konfigurerer en Zonealarm Network


Zonealarm er en svært konfigurerbar sikkerhetspakke ment for hjemmebruk og småbedrifter nettverk. Kombinere en klient-side brannmur og anti-malware løsning, kan Zonealarm håndtere de fleste utfordringer den gjennomsnittlige brukeren vil støte på internett.

bruksanvisning

1 Kjør konfigurasjonsveiviseren som starter etter Zonealarm installasjon. Denne veiviseren vil sette nivået for nettverkssikkerhet som brukes av Zonealarm. Høyere risiko nettverk, for eksempel offentlige datamaskiner, bør bruke sikkerhetsinnstillinger høyere nivå.

2 Åpne soneinnstillinger fra Innstillinger-menyen i Zonealarm. Velg å legge til et nytt nettverk rekkevidde. Sett i nettverket spenner datamaskinene på det lokale nettverket bruk. Dette vil gi ressursdeling på det lokale nettverket uten avbrudd av Zonealarm.

3 Start ofte brukte applikasjoner med Zonealarm kjører. En Zonealarm sikkerhetsadvarsel vises ber om tillatelse til å la programmet tilgang til nettverket. For klarerte programmer, sjekk "Husk denne innstillingen" check-boksen før du klikker på "Tillat" for å hindre fremtidige advarsler.