Slik konverterer Ruckus musikk til MP3

Ruckus var en fildeling program som tillater elevene å laste ned musikkfiler. Dette nettstedet har imidlertid vært nedstengt og ikke lenger eksisterer. Selv om det er stengt, mange mennesker fortsatt har musikkfiler som de lastet ned fra Ruckus. Disse filene lagres som beskyttede WMA-filer og kan ikke spilles av i programmer som iTunes. Du kan imidlertid konvertere Ruckus musikkfiler i MP3. MP3-filer er komprimerte lydfiler som er mye mer allsidig og kan spilles på de fleste musikkspillere. For å gjøre dette, trenger du et program som fanger opp og konverterer Ruckus musikkfil.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Tunebite. Se Andre ressurser for en lenke for å laste ned denne filen.

2 Tilsett Ruckus musikkfilen du ønsker å konvertere ved å klikke på "Legg til" knappen. Denne er plassert øverst til venstre i programmet. Programmet vil automatisk fjerne noen rett-beskyttelse som Ruckus musikkfil måtte ha.

3 Sett filkonvertering standard til MP3. Det er vanligvis standard settes til MP3, men hvis det ikke er det, kan du endre den ved å klikke på "Konvertering" -knappen.

4 Klikk på "Start" -knappen, og konverteringsprosessen vil begynne. En gang indikatoren vil fortelle deg hvor lenge konverteringen vil ta. Når konverteringen er fullført, vil du nå kunne spille Ruckus musikkfiler i en MP3-spiller.

Hint

  • Som med alle fildelingsprogrammer, unngå deling og nedlasting av filer som er opphavsrettslig beskyttet hvis du ikke har lov til å gjøre det.