Slik leser Tegneserier på datamaskinen

Slik leser Tegneserier på datamaskinen


Lese tegneserier på din Windows-maskin er en veldig enkel og lett måte å lese tegneserier uten å måtte organisere alle bøkene dine.

Bruksanvisning

1 En av de mest populære tegneserier lesere er CDisplay, som har et par enkelt grensesnitt for å tillate den beste visning. Alt du trenger å gjøre er å søke etter tegneserien du vil lese og Fil / Load filen.

2 CDisplay gjør en god jobb i å vise deg tegneseriene med ulike innstillinger som kan gjøre det lett på øynene dine. For å endre visningsfunksjoner, bare gå til Options \ konfigurere og endre innstillingene.

3 En annen stor humoristisk bok-leser er ComicRack, som har flere visningsfunksjoner enn den forrige CDisplay. Du kan enkelt endre innstillingene ved å høyreklikke på en bestemt side. Den har til og med en veksling side som gjør det enkelt å bla til forskjellige sider i tegneseriene.

4 For å laste ned og installere CDisplay, kan du gå til http://www.geocities.com/davidayton/CDisplay og installere på øverst til høyre på siden. For å installere ComicRack, kan du gå til http://comicrack.cyolito.com/index.php?option=com_docman&Itemid=27 og installere freeware!